Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 295 (5502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Câmpulung Moldovenesc

Câteva zeci de copii cu dizabilităţi au primit cadouri în cadrul campaniei „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva zeci de copii cu dizabilităţi din Câmpulung Moldovenescau primit cadouri în cadrul campaniei umanitare „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, organizat de cabinetul parlamentar al deputatului PNL Radu Surugiu și elevul Sebastian Remus Crăciun, în parteneriat cu primăria acestui municipiu. În cadrul evenimentului, Moș Crăciun le-a dat cadouri atât copiilor cu dizabilități din Câmpulung Moldovenesc, dar și celorlalți copii prezenți.

Evenimentul a avut loc la restaurantul “Salon Medieval”, prin bunăvoința proprietarilor, familiile Puiu şi Tătaru, și s-a desfășurat în prezența a peste 200 de persoane, părinți, profesori, elevii, copii cu dizabilități, alături de aparținătorii lor. Printre invitați s-au numărat primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, primarul din Fundu Moldovei, Tudor Zdrob, şi secretarul de stat în cadrul Departamentului pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Gelu Puiu. Una dintre surprizele evenimentului, atât pentru elevul Sebastian Remus Crăciun, cât și pentru ceilalți participanți a fost prezența poetului Sorin Poclitaru și a folkistului Adi Beznă. La rândul lor, colegii lui Sebastian Remus Crăciun, “Pirații Literari”, îndrumați  de învățătoarea Luminița Mândrilă, precum şi elevii de la Liceul Tehnologic nr 1, îndrumați de profesoara Mihaela Vasiliu, au susţinut un concert de colinde. După eveniment, deputatul Radu Surugiu a ţinut să precizeze că în zilele următoare Moș Crăciun  va ajunge și la familiile nevoiașe din zona Câmpulung Moldovenesc.

“Solidaritatea de care au dat dovadă câmpulungenii în această campanie a fost extraordinară. Din nou, trebuie să subliniez faptul că sunt mândru să reprezint bucovinenii. Mă bucur foarte mult că alături de alți oameni minunați am reușit să aducem zâmbetul pe buze unor copii aflați în dificultate, mai ales în această perioadă. Sărbătorile de iarnă reprezintă un prilej pentru noi toți să fim mai buni, mai generoși, iar acești copii cu dizabilități au nevoie de sprijinul nostru pentru a se bucura de aceste zile”, a declarat Radu Surugiu,  deputat în Colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc.

Surugiu a mai precizat că aceeași campanie a fost lansată în data de 5 decembrie a.c. şi în orașul Gura Humorului. El a arătat că această campanie beneficiază de sprijinul primăriei din Gura Humorului, iar donaţiile pot fi făcute în Casa Lui Moș Crăciun din fața muzeului, până astăzi, 18 decembrie 2013.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câteva zeci de copii cu dizabilităţi au primit cadouri în cadrul campaniei „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”.
 Vizualizări articol: 1531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Câteva zeci de copii cu dizabilităţi au primit cadouri în cadrul campaniei „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei