Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 295 (5502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chemat la audieri

Arestat preventiv, după ce a agresat un agent în postul de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ din municipiul Suceava a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri, după ce a agresat un agent chiar în postul de poliţie.

Toată povestea, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, s-a petrecut luni dimineaţă, când Gheorghe Cojocaru, în vârstă de 62 de ani, a fost chemat la postul de poliţie din comuna Fântânele, pentru a fi audiat în legătură cu o plângere pe care a depus-o împotriva soţiei sale, Ana C., pe care o acuză de furt.

Când agentul de serviciu i-a cerut un act de identitate, Gheorghe Cojocaru, eliberat de aproximativ două săptămâni din penitenciar şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a reacţionat violent. „Vis urât, tu eşti poliţist? Eşti un copil...”, i-ar fi spus bărbatul agentului de poliţie pe care l-a împins şi a ieşit din postul de poliţie. Agentul a mers după bărbat, cerându-i să stea pe loc, moment în care Gheorghe Cojocaru l-a împins cu putere pe poliţist, acesta lovindu-se cu spatele de zidul clădirii postului. Apoi a încercat să-l lovească cu pumnii pe agent, acesta însă a reuşit să-l prindă de mâini.

Întreaga scenă s-a petrecut sub ochii unui agent de pază de la primăria din Fântânele şi ai juristului acestei instituţii.

Poliţistul a plecat în urmărirea agresorului, pe care l-a găsit pe raza statului Stamate.

L-a adus din nou la postul de poliţie, unde Gheorghe Cojocaru a devenit iarăşi violent şi l-a lovit cu capul pe agentul de pază de la primărie, luat ca martor de poliţist.

Agentul a reuşit să-l imobilizeze pe bărbatul în vârstă de 62 de ani, să-l încătuşeze, iar acesta a încercat din nou să-l lovească, adresându-i expresii jignitoare.

Gheorghe Cojocaru a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost arestat preventiv pentru ultraj la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, fiind acuzat şi de sfidarea organelor judiciare.

Gheorghe Cojocaru a fost eliberat recent din Penitenciarul Botoşani, unde a executat o pedeapsă pentru tâlhărie.

„În ciuda vârstei înaintate, acesta este cunoscut în societate cu un comportament deviant, cu antecedente penale severe, având nu mai puţin de 11 condamnări pentru infracţiuni contra patrimoniului”, susţin procurorii care au cerut arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 62 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat preventiv, după ce a agresat un agent în postul de poliţie.
 Vizualizări articol: 2463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Arestat preventiv, după ce a agresat un agent în postul de poliţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei