Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 288 (5495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moş Nicolae

1.500 de daruri pentru copiii rădăuţeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă s-a instalat încă de la finele săptămânii trecute în municipiul Rădăuţi. După ce parcurile din zona centrală au fost luminate de sărbătoare încă de la mijlocul săptămânii, la sfârşitul acesteia, prin grija primarului Aurel Olărean şi a viceprimarului Dumitru Ciubotariu, Moş Nicolae a adus daruri pentru cei mai mici dintre rădăuţeni, în cadrul unei festivităţi organizate la „căsuţa din poveste”, căsuţă instalată în parcul din vecinătatea primăriei locale. Fericiţi că Moşul nu i-a uitat, sute de copii au umplut aleile parcului şi la lăsarea întunericului s-au întâlnit cu Moş Nicolae, care, la fel ca şi în ultimii ani, a poposit la Rădăuţi şi alături de şefii administraţiei locale şi le-a oferit daruri.

„Ca în fiecare an, în pragul sărbătorilor de iarnă, am ţinut să aducem o rază de bucurie celor mai mici cetăţeni ai municipiului Rădăuţi. Sunt fericit că parcul din centrul municipiului nostru a fost plin de copii, copii care au primit daruri de la Moş Nicolae. În acelaşi timp mă bucur că atât în centrul municipiului, cât şi pe arterele de circulaţie din localitate au fost instalate ghirlande şi lămpi pentru iluminatul festiv, şi pot spune că este cu adevărat atmosferă de sărbătoare în urbea noastră. Cele o mie cinci sute de pachete cu dulciuri şi fructe au fost oferite în nume personal de mine şi de viceprimarul municipiului, Dumitru Ciubotariu”, a precizat primarul Aurel Olărean.

 

5.000 de şiruri luminoase, mai bine de 500 de metri pătraţi de plase cu becuri multicolore, ţurţuri şi steluţe luminoase

În acelaşi timp, în piaţa centrală, administrația locală a instalat un pom de Crăciun de aproape 20 de metri, pom care atrage permanent zeci de copii, la fel ca şi pomii care au fost instalaţi în parcurile de joacă de pe strada Bogdan Vodă şi din cartierul Obor. Municipalitatea a instalat aproape cinci mii de şiruri luminoase, mai bine de cinci sute de metri pătraţi de plase cu becuri multicolore, ţurţuri şi steluţe luminoase, figurine din zăpadă artificială şi brazi ornamentali. Concerte de colinde, muzică religioasă şi muzică uşoară, festival de datini şi obiceiuri de iarnă, aceasta este oferta pregătită de administrația locală rădăuţeană pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Pe 19 decembrie va avea loc concertul de colinde „Feeria Crăciunului”, pentru duminică, 22 decembrie, este pregătit concertul „Hristos se naşte. Slăviţi-l!”, o tradiţie organizatorică în comunitatea rădăuţeană, iar pentru 29 decembrie, Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Iarnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 1.500 de daruri pentru copiii rădăuţeni.
 Vizualizări articol: 2097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
1.500 de daruri pentru copiii rădăuţeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei