Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 284 (5491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 5-11 decembrie

Alex Ştefănescu, „La Suceava după 50 de ani”                                             

Criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu va fi prezent peste câteva zile la Suceava pentru a lansa un volum de mărturii şi pentru a susţine o conferinţă.

Este vorba de volumul „Convorbiri cu Alex Ştefănescu”, de Ioana Revnic, care va fi lansat joi, 5 decembrie, la ora 18.00, la Librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava, şi de conferinţa cu tema „Cine mai are azi nevoie de literatură”, pe care exegetul, cu obârşie suceveană, o va susţine vineri, 6 decembrie, la ora 12.00, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”.

 

Expomineralia, la Shopping City

În perioada 5-8 decembrie, Shopping City Suceava găzduieşte Expomineralia, o expoziţie naţională cu vânzare de pietre şi minerale din întreaga lume. Persoanele interesate vor putea cumpăra şi admira de la agate, cuarţuri şi ametiste, până la diamante, rubine şi safire, o parte din acestea fiind piese extrem de rare întâlnite doar prin muzee.

 

Vino să te întâlneşti cu Moş Crăciun!

Ca în fiecare an, Moş Crăciun va poposi din nou la Shopping City Suceava, pentru a se întâlni cu cei mai cuminţi dintre copii. Pentru a fi siguri că Moşul află ce cadouri îşi doresc, cei mici pot să-l viziteze, în perioada 14-22 decembrie, la „Tronul Moşului” din Shopping City Suceava şi să-l convingă că au fost cuminţi tot anul.

 

Cel mai nou patinoar din oraş, la Shopping City

Începând cu 1 decembrie, iubitorii mişcării pe gheaţă se pot relaxa în aer liber, la cel mai nou patinoar din oraş, inaugurat în parcarea Shopping City. Program de funcţionare: zilnic, între orele 10:00-13:00; 14:00-15:30; 16:00-17:30; 18:00-19:30, 20:00-22:00.

 

Kids City – ateliere de creaţie pentru copii

Vineri, 6 decembrie, începând cu ora 16:00, copiii se distrează în cadrul atelierului de creaţie “Ţara lui Moş Nicolae”, unde vor putea să confecţioneze nuieluşe şi ghetuţe şi să se distreze alături de mascota Shopping City. Sâmbătă, 7 decembrie, copiii sunt aşteptaţi la „Atelierul de turtă dulce”, unde vor putea decora figurine de turtă dulce.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City Suceava. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 7 decembrie, şi duminică, 8 decembrie, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Regele leu 3”.

 

„Tu ce vrei să-ţi aducă Moşul?”

Moş Crăciun de la Iulius Mall Suceava a pregătit o tolbă plină cu daruri pentru cei mai harnici clienţi. În cadrul campaniei „Tu ce vrei să-ţi aducă Moşul?”, care se desfăşoară până pe 24 decembrie, cumpărăturile de minimum 100 de lei garantează participarea la marea tombolă a iernii. Cel mai norocos dintre participanţi va fi recompensat cu 2.000 de euro pentru îndeplinirea dorinţelor sale, sumă ce poate fi utilizată pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall.

În fiecare seară din perioada de desfăşurare a campaniei, la ora 20.00, se va desemna câştigătorul unui express cooker, iar săptămânal se va oferi un televizor LCD HD. De asemenea, zilnic, primii 200 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru cumpărăturile lor din magazinele Iulius Mall Suceava primesc cadouri instant.

 

Lecţii de dans la Iulius Mall

Copiii sunt aşteptaţi la Iulius Mall pentru lecţii gratuite de dans, oferite în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri. Începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, cei mai buni dansatori îi vor iniţia pe ştrengari în paşi de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Joi, 5 decembrie

Cercul de lectură „Prichindeii cititori”

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi Biblioteca Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Suceava organizează, între orele 16.30 - 18.00, la Secţia de împrumut pentru copii din cadrul bibliotecii publice sucevene, Cercul de lectură „Prichindeii cititori”.

Înscrierile se pot face atât la Biblioteca Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, cât şi la biblioteca judeţeană.

 

Lansare de carte, la Old Times

De la ora 14:00, la Restaurantul Old Times, Lorena Mureşan lansează volumul de poezii "Timp haşurat". Momentul va fi precedat de vernisajul unei expoziţii de grafică, semnată de eleva Teodora Holenciuc.

 

Patinoarul Ice Dream, la Iulius Mall

Începând de astăzi, pasionaţii sportului de iarnă găsesc deschis patinoarul Ice Dream. Arena de gheaţă va fi deschisă zilnic, între orele 14.00 şi 22.00, preţul unui bilet fiind 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Doritorii pot închiria patinele de la Ice Dream, pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

 

Artist Band, la Talcioc

De la ora 22:00, Concert Live extraordinar marca Artist Band, la Talcioc Cultural.

 

Recital vocal instrumental - lieduri, arii, duete

De la ora 17.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt” va fi organizat un recital cameral (lieduri, arii şi duete), în interpretarea solistelor Cristina Simionescu, Paula Ciochină şi Brînduşa Tudor, de la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi. Biletele se pot procura de la Observatorul Astronomic.

 

Petrecere la Padrino

Începând cu ora 22:30, sucevenii sunt invitaţi la cea mai tare petrecere marca Padrino, Romanian Night Fever. „Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15%, după ora 24:00”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Târgul de Artă şi Antichităţi din Iulius Mall

De joi până duminică, în perioada 5-8 decembrie, amatorii de frumos sunt aşteptaţi în Iulius Mall la o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi, organizată în parteneriat cu Bucovinart. Cei care doresc să îşi îmbogăţească colecţiile de obiecte ancorate în trecut vor putea admira şi cumpăra piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii, cărţi, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole aparte.

 

Vineri, 6 decembrie

Expoziţia „Copac - Viaţă - Tandreţe”

La City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, se deschide, de la ora 17.00, expoziţia de pictură şi grafică intitulată „Copac-Viaţă-Tandreţe”, a artistului plastic Niculai Moroşan. Expoziţia prezintă publicului lucrări realizate în ulei şi acril pe pânză, pastel gras şi tuş pe carton.

 

Petrecerea bobocilor

Începând cu ora 22.30, în Padrino se organizează After Party Balul Bobocilor Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava. Rezervări la 0742 365 859 www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 7 decembrie

Sport

Volei seniori, Divizia A2, sala Unirea Suceava, ora 11.00

CSM Suceava – Știința Bacău

 

Distracţie în stil Padrino

Începând cu ora 22.30, sunteţi invitaţi să vă distraţi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Distracţie pentru copii, la Iulius Mall

De la ora 16.00, copiiise vor reîntâlni în Iulius Mall cu amuzantul clovn Bobo. Îndrăgitul personaj îi aşteaptă să se joace împreună, să deseneze şi să modeleze baloane. În aceeaşi zi, de la ora 12.00, cei mici sunt aşteptaţi la atelierele de creaţie susţinute la KidsLand.

 

Duminică, 8 decembrie

Sport

Handbal masculin, Liga Națională, sala LPS Suceava, ora 17.00

CS Universitar Suceava – Știința Bacău

 

Teatru pentru copii, la Iulius Mall

Prichindeii amatori de distracţie sunt invitaţi, de la ora 12.00, în zona KidsLand, din Iulius Mall, la un amuzant spectacol oferit de marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppet”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei