Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 284 (5491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Câmpulung Moldovenesc

Scandal la Clubul Copiilor, provocat de un bărbat venit să se răzbune pe concubină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a nu mai puţin de trei infracţiuni după ce a intrat în incinta Clubului Copiilor din localitate şi a provocat un scandal monstru, lovind-o pe concubina sa şi provocând distrugeri.

Din ancheta poliţiei rezultă că marţi, în jurul orei 10.00, după ce a consumat băuturi alcoolice, Ioan Timu, bărbatul de 46 de ani, a pătruns în incinta clubului, căutând-o pe concubina sa, Lucica U., în vârstă de 52 de ani, localnică, angajată ca îngrijitoare, cu care este într-un conflict mai vechi.

Femeia a fost lovită, individul recalcitrant distrugând capacul de plastic al unei toalete. De asemenea, conform anchetei, bărbatul ar fi sustras din poşeta concubinei 20 de lei şi cartea de identitate a acesteia.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „la insistențele reprezentanților unității, bărbatul a părăsit clădirea, însă a revenit după aproximativ zece minute, motivând că dorește să discute cu concubina sa. Având în vedere comportamentul agresiv al reclamatului, directorul clubului i-a interzis acestuia accesul în clădire, oprindu-l în fața ușii, unde a fost identificat de polițiști și condus la sediul de poliție”.

Femeia agresată a depus plângere penală pentru infracţiunile de furt calificat şi lovire sau alte violenţe, în timp ce directorul clubului a depus reclamaţie pentru distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal la Clubul Copiilor, provocat de un bărbat venit să se răzbune pe concubină.
 Vizualizări articol: 1765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scandal la Clubul Copiilor, provocat de un bărbat venit să se răzbune pe concubină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei