Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 284 (5491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rezultate

Premii numeroase obţinute de Colegiul de Artă Suceava la un concurs internaţional de interpretare muzicală şi coregrafie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, la Piatra Neamț s-a desfăşurat cea de-a XXIII-a ediţie a Concursului Internațional de interpretare muzicală și coregrafie „Emanuel Elenescu”, judeţul nostru fiind reprezentat în cadrul competiţiei de mai mulţi elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava.

Potrivit reprezentanţilor unităţii şcolare, „acest concurs a adus recunoașterea profesională a muncii îndârjite a colectivului didactic care ostenește zi de zi cu abnegație și devotament”.

Elevii suceveni şi-au adjudecat 45 de distincţii (17 premii I, 16 premii II, şapte premii III şi trei menţiuni).

Pe prima treapta a podiumului s-au clasat 13 elevi la trompetă (coordonaţi de prof. Cristi Ruscior şi prof. Florin Sumanariu), au mai fost obţinute douăpremii la clarinet (prof. Ciprian Baicu), un premiu la flaut (prof. Mihaiela Săveanu), un premiu la canto popular (prof. Viorica Corjan), un premiu la fagot (prof. univ. dr. Dumitru Iosub).

Pe lângă premiul I pe care l-a obţinut, eleva Andreea Burda (clasa a XII-a), din clasa prof. Vasile Bolnavu, a obținut premiul Asociației Muzicale „Wiener Flotenwerkstatt” din Viena, în valoare de 200 euro, oferit de Mihaela Anica, flautistă româncă, membră a juriului și reprezentant pentru România al asociației menționate.

 

518 elevi participanţi

Cât priveşte premiile II, acestea au fost obţinute astfel: opt premii la trompetă (prof. Cristi Ruscior, prof. Mihai Claudiu şi prof. Florin Sumanariu), trei premii la oboi (prof. Vasile Bolnavu), două premii la clarinet (prof. Ciprian Baicu), un premiu la flaut (prof. Mihaiela Săveanu), un premiu saxofon (prof. Bogdan Constantin) şi un premiu pentru formaţia de dansuri populare (prof. Ciprian Hreţcanu).

Premiile III au fost câştigate astfel: trei premii la trompetă (prof. Ruscior Cristi şi prof. Mihai Claudiu), un premiu la oboi (prof. Vasile Bolnavu), un premiu la clarinet (prof. Ciprian Baicu), un premiu la flaut (prof. Mihaiela Săveanu) şi premiu la canto popular (prof. Iulia Buraciuc).

O menţiune a fost obţinută la trompetă (elev sub îndrumarea prof. Mihai Claudiu), un premiu la canto popular (prof. Viorica Corjan) şi un premiu la flaut (prof. Mihaiela Săveanu).

În cadrul competiţiei au fost înscrişi 518 elevi din ţară şi din Republica Moldova. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii numeroase obţinute de Colegiul de Artă Suceava la un concurs internaţional de interpretare muzicală şi coregrafie.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii numeroase obţinute de Colegiul de Artă Suceava la un concurs internaţional de interpretare muzicală şi coregrafie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei