Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 252 (5459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Peste 20 de tone de mere au fost vândute la Târgul Mărului din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, consideră că ediţia de anul acesta a Târgului Mărului, organizat în acest municipiu la sfârşitul săptămânii trecute, a fost o reuşită, atât din punctul de vedere al participării, cât şi al vânzărilor de mere. Cătălin Coman a declarat că la a X-a ediţie a Târgului Mărului au participat aproape 40 de producători, iar potrivit estimărilor făcute de aceştia, în cele două zile ale evenimentului au fost vândute peste 20 de tone de mere. Coman a ţinut să remarce faptul că la ediţia de anul acesta a Târgului Mărului au fost prezenţi un număr important de producători de miere de albine din zona Fălticeni.

„Considerăm că Târgul Mărului de anul acesta a fost un succes, iar comparativ cu ediţia de anul trecut s-a înregistrat o creştere în vânzările producătorilor de mere, dar şi în privinţa celor care au vizitat târgul, în special la persoanele care au venit din afara oraşului nostru”, a spus primarul municipiului Fălticeni. Cătălin Coman a remarcat faptul că de un succes deosebit s-au bucurat şi spectacolele de muzică populară, dar în mod special concertele din cadrul Festivalului Naţional Concurs de Folk pentru Tineret „Nada Florilor”.

De remarcat a fost concertul susţinut de foştii membri ai Cenaclului Flacăra, pe scena din piaţa Nada Florilor evoluând artişti precum Vasile Şeicaru, Magda Puşkaş, Vasile Mardare, Cristian Buică, Andrei Păunescu, Mădălina Amon, Eugen Avram şi Victor Socaciu, acesta din urmă fiind şi preşedintele juriului festivalului de folk. Premiile festivalului au fost înmânate de primarul Cătălin Coman şi de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Alexandru Rădulescu. Marele premiu şi trofeul Festivalului de Folk „Nada Florilor” a fost câştigat de formaţia „Descântec” din Iaşi. De asemenea, premiul întâi la secţiunea interpretare a fost câştigat de Mateiana Anechiforesei din Fălticeni, iar primul loc la secţiunea creaţie a fost ocupat de formaţia „Noi Doi” din Dorohoi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 20 de tone de mere au fost vândute la Târgul Mărului din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 20 de tone de mere au fost vândute la Târgul Mărului din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei