Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 252 (5459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

„Ce mişto”

Aproape două ore de Bere Gratis, pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trupa Bere Gratis, una dintre cele mai iubite formaţii româneşti, a concertat duminică seară pe scena Casei de Cultură Suceava, oferind spectatorilor aproape două ore de muzică live, de cea mai bună calitate. Publicul, în majoritate adolescenţi, a intrat mai greu în povestea lui „Miță”, Mihai Georgescu (voce), însă după două, trei piese s-a dezlănţuit, s-a ridicat în picioare şi a cântat împreună cu artiştii.

Bere Gratis a venit pentru spectacolul de la Suceava cu dotări de ultimă generaţie în ceea ce priveşte sunetul şi luminile. Un tir de 14 tone a transportat întregul arsenal tehnic, care a făcut ca spectacolul să fie unul de neuitat.

Băieţii de la Bere Gratis şi-au păstrat stilul caracteristic, prietenos, romantic şi i-au încântat pe suceveni cu piese precum „Eu nu am să te las”, "Ce n-a văzut Parisul", "Ultrafete", "Cineva ma iubeşte", "Îţi mai aduci aminte", "Vacanţă la Roma", „Povestea mea”, "La tine aş vrea să vin", „Ce mişto”, „Şapte zile din şapte”, „Poveste de oraş” sau „Pe străzi albastre". „Miță”, liderul trupei, a fost sufletul concertului, catalizatorul publicului, omul care a reuşit prin talent şi carismă să ţină spectatorii în priză, să-i îndemne la distracţie, să le mulţumească pentru cei 15 ani în care au fost alături de el, cu aplauze şi aprecieri.

 

“Două inimi – Bere Gratis 15 ani”

Două inimi au bătut la unison (publicul şi Bere Gratis), au vibrat şi au transformat o seară de duminică într-una de neuitat. Trupa se află în turneu naţional aniversar “Două inimi – Bere Gratis 15 ani”. După cum spun fondatorii trupei, au pornit la drum în urmă cu 15 ani, în 1998, „cu multă naivitate sinceră, cu avântul specific vârstei și vremurilor, cu credința că întreaga lume li se așterne la picioare”.

După multe hituri care s-au aflat pe buzele tuturor, sute de concerte în toate cele patru zări și câteva schimbări inerente de componență, cei care s-au înclinat duminică seară în fața publicului au fost Mihai „Miță” Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape), Marian „Piticu” Săracu (tobe), Marius „Neuro” Bob (chitară) și Radu Vaștag (bass). “Idealul este în sine o realitate în devenire. Iar noi, după 15 ani, avem încă idealuri”, a declarat Mihai Georgescu, care a mai spus că prin acest turneu a dorit să atragă publicul spre sălile de spectacol, să-i aducă din cluburi în săli de spectacol.

 

„Scopul acestui turneu este de promovare, aşa că nu ne-am gândit la profit”

O dovadă a fost şi susţinerea spectacolului de la Suceava. În ciuda numărului mic de bilete vândute, artiştii au ţinut spectacolul, în faţa unui public format în majoritate din liceeni, mulţi de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, dar şi de la alte colegii sucevene.

Impresarul trupei Bere Gratis, Ruxandra Ioan, ne-a spus că “scopul acestui turneu este de promovare, aşa că nu ne-am gândit la profit, ci am dorit să aducem publicul tânăr în sala de spectacol, lucru care s-a întâmplat. Tinerii suceveni ştiau versurile, au cântat şi s-au distrat împreună cu membri trupei, iar concertul a fost un succes. Suceava a fost al treilea oraş în care Bere Gratis a susţinut acest concert, după Braşov şi Galaţi. După Suceava urmează Iaşi (28 octombrie), apoi Sibiu (1 noiembrie) şi Alba Iulia (2 noiembrie)”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape două ore de Bere Gratis, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 1444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape două ore de Bere Gratis, pe scena suceveană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei