Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 236 (5443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Ioan Balan lămureşte situaţia lui Ion Lungu în cadrul PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul democrat-liberal al municipiului Suceava, Ion Lungu, este şi va rămâne în continuare membru PDL. Declaraţia aparţine preşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, care a ţinut să lămurească relaţia dintre PDL şi primarul Ion Lungu, mai ales după ce acesta a afirmat în nenumărate rânduri că nu va mai face politică, ci doar administraţie, lăsând impresia că nu mai este racordat la partidul care l-a propulsat în fotoliul din Areni. Balan a spus că PDL nu are motive să-l excludă pe Lungu din partid, arătând că legătura între PDL şi Lungu este una foarte strânsă, partidul având o contribuţie importantă la formarea acestuia ca bun specialist în administraţie.

„Lungu este membru PDL şi continuă să rămână membru PDL. Libertatea politică a primarului Ion Lungu, să zicem prin plecarea de la PDL, i-ar crea posibilitatea să zburde într-un fel sau altul. Or, noi, cei de la PDL, considerăm că am avut o contribuţie destul de importantă în a-l susţine şi în a-l face să fie un bun administrator. Şi nu considerăm că azi trebuie să facem acest <cadou>adică să-i acordăm libertatea politică. Noi, cei de la PDL, suntem responsabili împreună cu primarul Ion Lungu pentru anii în care am administrat orașul. Nu putem fi responsabili doar noi pentru administraţia PDL-Lungu, iar Ion Lungu e nou-născut şi nu are nici o treabă.Eu cred că domnul primar va simţi în perioada următoare că jocul politic până la urmă pe care-l face sub masca administraţiei nu-i va duce puncte. Şi vedeţi azi cum procedează USL. El a crezut că va face administraţie la umbra USL şi PDL va fi cel care va duce greul. Or eu cred că cetăţeanul vede lucrurile astea, le înţelege, le judecă şi cu siguranţă îşi va spune punctul de vedere prin cel mai democratic instrument, şi anume votul”, a declarat Balan.

 

Aleşii PDL din  Consiliul Local Suceava nu vor avea un comportament de tip „Gică contra”

Ioan Balan a subliniat că în cadrul Consiliului Local Suceava aleşii democrat-liberali vor susţine în primul rând proiectele comune cu care au câştigat anul trecut primăria, prin Ion Lungu, şi 10 mandate de consilieri. Pentru alte proiecte, a spus Balan, vor fi discuţii şi analize de caz la caz, însă a precizat că în luarea deciziei PDL va ţine cont în primul rând de interesul cetăţeanului.

„Cu siguranţă vor fi şi multe decizii pe care va trebui să le luăm fără să ţinem cont de culoarea noastră politică. Consilierii locali ai PDL nu vor avea un comportament de tip Gică contra, adică să fie împotrivă din principiu. Vom hotărî cum vom vota la fiecare şedinţă a Consiliului Local, doar în urma unor analize în care vom ţine cont şi de interesul partidului”, a mai spus preşedintele PDL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan lămureşte situaţia lui Ion Lungu în cadrul PDL.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Balan lămureşte situaţia lui Ion Lungu în cadrul PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei