Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 235 (5442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La nivel naţional

Elevi şi profesori din Fălticeni, premiaţi pentru educaţie de mediu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevi şi profesori de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni au fost premiaţi în cadrul unui seminar naţional care a avut ca temă „Educaţia pentru mediu în şcoala românească”. Seminarul Naţional Parteneriat în Educaţia pentru Mediul Înconjurător s-a desfăşurat la Bucureşti, sâmbăta trecută, fiind organizat de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie, membru cu drepturi depline al Fundaţiei Mondiale de Educaţie pentru Mediul Înconjurător, iar colegiul fălticenean a fost reprezentat de profesoarele Gabriela Budeanu şi Claudia Şandru, în calitate de coordonatori pentru proiectul naţional „Patrula ECO”.

Seminarul s-a axat în principal pe recunoaşterea eforturilor profesorilor şi ale elevilor în teme care au vizat protejarea mediului înconjurător.

Elevii şi profesorii Colegiului „Vasile Lovinescu” Fălticeni au obţinut cinci premii pentru două proiecte desfăşurate în anul şcolar trecut.

Astfel, pentru Proiectul Naţional Patrula ECO: Eco Desire, proiect coordonat de Gabriela Budeanu şi Claudia Şandru, au fost obţinute trei premii: Ana Maria Plăcintă a primit un premiu special pentru cea mai complexă agendă eco, Gabriela Budeanu a fost premiată pentru cel mai implicat cadru didactic, totodată proiectul şcolii din Fălticeni primind şi un premiu special pentru cel mai bun exemplu de bună practică.

Al doilea proiect premiat al Colegiului „Vasile Lovinescu” Fălticeni a fost „Internaţional LeaF – Copacul eternă alinare”, coordonat tot de Gabriela Budeanu. Au fost primite două distincţii, din care una, o menţiune, a ajuns la eleva Paula Puiu,  pentru Concursul Naţional „Prietenii Pădurii”.

„Mulţumim domnului director Gabriel Matei pentru încrederea acordată, pentru încurajare, pentru sprijin, şi domnului comandant al Poliţiei Municipiului Fălticeni, comisar-şef Ioan Nichitoi, cel care a fost unul dintre cei mai activi parteneri ai proiectelor noastre”, a declarat Gabriela Budeanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi şi profesori din Fălticeni, premiaţi pentru educaţie de mediu.
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevi şi profesori din Fălticeni, premiaţi pentru educaţie de mediu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei