Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 231 (5438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Nechifor va prezenta la Bruxelles o informare pe tema „Bucovina – Brand Regional”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, se va afla în perioada 8 – 9 octombrie a.c. la un eveniment organizat la Bruxelles, în Belgia, prin intermediul Agenţiei Naţionale de Dezvoltare Regională Nord-Est. Nechifor a spus că pe parcursul celor două zile vor fi organizate dezbateri şi întâlniri pentru prezentarea posibilităţilor de finanţare europeană în exerciţiul bugetar 2014 – 2020. El a arătat că la evenimentul de la Bruxelles vor participa şi alţi reprezentanţi ai administraţiilor publice locale, acţiunile din capitala Belgiei fiind organizate împreună cu mai multe  instituţii europene, printre care Comisia Europeană şi Comitetul Regiunilor. Şeful administraţiei judeţene a spus că în prima zi a evenimentului va fi organizată o expoziţie intitulată „impactul investiţiilor europene asupra dezvoltării urbane sustenabile” în Regiunea Nord – Est din România şi Andaluzia din Spania .

„Vreau să spun că Nord-Estul României şi regiunea Andaluzia din Spania sunt de foarte multe vreme într-un parteneriat regional şi chiar mă bucur că avem posibilitatea să punem în oglindă ceea ce au făcut cei din Spania cu ceea ce am făcut noi”, a declarat Cătălin Nechifor. El a mai spus că în data de 9 octombrie a.c. va participa la o conferinţă de presă în cadrul căreia va prezenta tema „Bucovina-Brand Regional”. „În cadrul acestei teme vreau să atrag atenţia celor prezenţi asupra a două subiecte particulare. Şi anume infrastructura de turism din zona Bucovinei, precum şi perspectivele de dezvoltare şi oportunităţi de investiţii în Suceava”, a încheiat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor va prezenta la Bruxelles o informare pe tema „Bucovina – Brand Regional”.
 Vizualizări articol: 1161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor va prezenta la Bruxelles o informare pe tema „Bucovina – Brand Regional”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei