Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 227 (5434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

„Let’s do it, Romania”

Peste 500 de elevi au făcut curăţenie în Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 500 de elevi din Fălticeni au participat sâmbătă, 28 septembrie, la Ziua de Curăţenie Naţională.

În cadrul acţiunii denumite „Let’s do it, Romania”, au fost ecologizate zonele Poligonul Şoldăneşti – str. Broşteni, str. Pleşeşti Gane – Ţarna Mare – malul Şomuzului, Parcul “Nada Florilor”, zona Băncuţă, str. Ion Creangă – Poarta Rădăşenilor, zona străzilor Plugari şi Panduri.

Startul s-a dat la ora 9.00, alături de elevii de la Colegiul Naţional “Nicu Gane”, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, Colegiul „Vasile Lovinescu” şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi aflându-se primarul Cătălin Coman, viceprimarul Gheorghe Aldea, angajaţii Compartimentului de mediu şi cei de la Serviciul utilităţi publice din cadrul Primăriei Fălticeni, care împreună cu Goscom SA au transportat la rampa de deşeuri menajere sacii cu gunoi.

“Cei 542 de voluntari au strâns aproape de 200 de saci de gunoi din zonele vizate, aducând un impact pozitiv în rândul cetăţenilor oraşului, fapt pe care dorim să-l permanentizăm, pentru a avea un judeţ cât mai curat”, a precizat primarul Cătălin Coman.

Îmbrăcaţi în tricouri verzi, pe care era scris “Patrula Eco Desire” şi coordonaţi de profesoarele Gabriela Budeanu şi Monica Creţu, membrii Patrulei Eco Desire au curăţat de pet-uri, hârtii şi alte deşeuri străzile din partea de nord a municipiului şi zona de la hotarul dintre Fălticeni şi comuna Rădăşeni. Cu această ocazie, tinerii ecologişti au încercat şi o sensibilizare a opiniei publice privind efectele negative pe care le au unele activităţi asupra mediului şi necesitatea colectării selective a deşeurilor.

Ziua de Curăţenie Naţională din România este deja o tradiţie, reunind români de pretutindeni pentru o cauză nobilă: aceea de a trage un semnal de alarmă şi de a conştientiza un număr numeros de persoane că mediul înconjurător nu este un coş de gunoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 500 de elevi au făcut curăţenie în Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 500 de elevi au făcut curăţenie în Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei