Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 207 (5414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Modernizare

Consiliul Judeţean anunţă investiţii de 4,5 milioane de lei la Spitalul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean va face în această toamnă investiţii de 4,5 milioane de lei la Spitalul Judeţean, a anunţat ieri şeful instituţiei, Cătălin Nechifor. Nechifor a declarat că este vorba în primul rând de modernizarea secţiei ORL, acolo unde, printre altele, vor fi înlocuite instalaţiile electrice, vor fi reparate instalaţiile sanitare şi vor fi amenajate două noi săli de operaţii care vor fi dotate la standarde europene. Şeful administraţiei judeţene a precizat că licitaţia pentru desemnarea constructorului şi pentru achiziţia de echipamente a fost demarată deja, anunţul fiind publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

 Pe lângă secţia ORL, în modernizare va intra în această toamnă şi secţia Cardiologie, procedurile de licitaţie fiind demarate şi în acest caz. „Un lucru foarte important este şi cel referitor la modernizarea spaţiului destinat farmaciei din Spitalul Judeţean şi care va demara de asemenea foarte repede.  Practic lucrările vor începe la finalul acestei luni şi, din estimările noastre, cred că în două-trei luni le vom finaliza. Tot pentru toamna asta mai avem două proiecte care sunt demarate şi care sunt la fel de importante. Este vorba de secţia de Neurologie, care necesită investiţii, şi secţia de Urgenţe neurovasculare. Sunt  convins că în această toamnă vom fi capabili să facem şi aceste investiţii”, a declarat Nechifor.

Cătălin Nechifor a amintit că în toamna anului trecut au fost inaugurate cinci secţii modernizate ale Spitalului Judeţean, arătând că în curând cea mai mare unitate sanitară din judeţ va ajunge la standardele spitalelor din Occident.

 

Consorţiu italian interesat să construiască la Suceava o secţie de Radioterapie pentru copiii

Preşedintele Consiliului Judeţean a subliniat că sunt semnale şi din partea unor companii străine care se arată interesate să investească în sănătate. „Sunt intenţii şi în zona privată. E vorba de acea secţie de Oncologie pe care încercăm să o deschidem împreună cu un partener privat, dar am şi o veste nouă. Există intenţia din partea unui consorţiu italian de a deschide o secţie de Radioterapie, de tratament oncologic pentru copiii care nu sunt doar suceveni”, a spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean anunţă investiţii de 4,5 milioane de lei la Spitalul Judeţean.
 Vizualizări articol: 1687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Consiliul Judeţean anunţă investiţii de 4,5 milioane de lei la Spitalul Judeţean5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 6 sep 2013, 14:29:35
Este mare nevoie de doctori pe masura investitiilor.....
2.   Coment trimis de
( 6 sep 2013, 15:49:24
Trebuie sa avem grija de sanatatea sucevenilor,si este bine ca se da importanta acestor lucruri.Multe sunt neajunsurile prin spitale insa cu "pasi marunti"se pot face lucruri mari.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei