Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 197 (5404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pregătiri

Cele mai mari investiţii în şcolile fălticenene de la Revoluţie încoace

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În şcolile din municipiul Fălticeni se derulează cel mai mare program de investiţii de la Revoluţie încoace. Cel puţin aşa a declarat primarul Cătălin Coman.

Edilul fălticenean a arătat că municipalitatea a disponibilizat de la bugetul local 1,8 milioane de lei pentru investiţii în unităţile de învăţământ, în condiţiile în care suma alocată anual până acum se învârtea undeva în jurul a 500.000 de lei.

„Pe lângă lucrările curente de igienizare şi reparaţii, toate şcolile din Fălticeni beneficiază şi de lucrări de investiţii, cele mai mari de după Revoluţie”, a spus primarul.

El a amintit de lucrările de extindere a Grădiniţei „Dumbrava Minunată”, în valoare de 300.000 de lei, de lucrările la atelierul şcolar de la Colegiul „Vasile Lovinescu”, în valoare de 120.000 de lei, și de lucrările de reabilitare de la Colegiul ”Mihai Băcescu”, în valoare totală de 490.000 de lei.

„Investiţia în atelierul şcolar de la Colegiul <Vasile Lovinescu> este una foarte importantă pentru că elevii nu aveau unde să aplice în practică cunoştinţele teoretice. Practica o făceau tot în sălile de clasă, la tablă. La Colegiul <Mihai Băcescu> se reabilitează instalaţiile electrice care sunt vechi de peste 50 de ani. Este de asemenea o investiţie de maximă importanţă, întrucât vechile instalaţii se defectau des şi, în plus, reprezentau un mare risc pentru producerea de incendii”, a spus primarul.

În municipiul Fălticeni funcţionează patru şcoli gimnaziale, trei licee şi opt grădiniţe, în care învaţă peste 8.000 de şcolari şi preşcolari.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai mari investiţii în şcolile fălticenene de la Revoluţie încoace.
 Vizualizări articol: 1042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cele mai mari investiţii în şcolile fălticenene de la Revoluţie încoace0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei