Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 195 (5402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Adresă oficială

Managerul privat al Tarom spune că zborurile Suceava-Bucureşti nu se anulează

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Legătura aeriană între Suceava şi Bucureşti constituie o adevărată minge de ping-pong la nivelul companiei Tarom. După ce în urmă cu câteva zile, reprezentanţii biroului de presă al Tarom au trimis redacţiei noastre un comunicat prin care anunţau sistarea curselor aeriene pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur, ieri situaţia s-a schimbat radical.

Mai exact, pe adresa Aeroportului Internaţional „Ştefan cel Mare” din Salcea a sosit o adresă din partea Tarom, semnată de managerul israelian al firmei, Christian Heiznmann, prin care se confirma continuarea colaborării şi în viitor, inclusiv în ceea ce priveşte cursele aeriene din iarnă.

Situaţia rămâne sub semnul întrebării şi nu este exclus ca schimbarea schimbării să sufere şi alte modificări în perioada următoare.

Acum câteva zile, reprezentanţii companiei Tarom au transmis ziarului Monitorul de Suceava că au fost suspendate alte trei zboruri interne, respectiv către Suceava, Târgu Mureş şi Sibiu.

„Condiţiile inadecvate pentru operarea pe timp de iarna pe Aeroportul Internaţional <Ştefan cel Mare> Suceava au constituit un motiv în plus pentru Tarom să suspende operarea curselor sale de Suceava”, se arată în comunicatul de presă trimis ziarului nostru.

Reprezentanţii companiei aeriene au menţionat că, de la începutul acestui an, au demarat un proiect pentru eficientizarea reţelei de rute. „În acest sens, au fost luate o serie de măsuri bazate pe analize comerciale, produsul final având ca scop prioritar atât satisfacţia pasagerilor Tarom, cât şi optimizarea costurilor”, se mai arată în răspunsul trimis redacţiei ziarului Monitorul de Suceava.

În urmă cu câteva zile, premierul Victor Ponta s-a declarat împotriva suspendării acestor curse aeriene.

„Din toate datele oficiale pe care le am, cursele interne sunt profitabile pentru Tarom şi nu aş vrea să renunţe Tarom la ele şi să ne trezim că le operează altcineva, un operator privat", a declarat premierul cu ocazia unei conferinţe de presă susţinută la Suceava.

Ponta i-a îndemnat pe proprietarii aeroporturilor să rezolve problemele tehnice, dacă acestea există, dar că Tarom nu trebuie să renunţe la curse interne, ci chiar să dezvolte noi curse.

„Fără a intra în managementul privat, pe care îl susţin, cred că directorul general, domnul Heinzmann, până acum îşi face treaba foarte bine, eu cred că Tarom trebuie să-şi păstreze toate cursele interne, Târgu Mureş, Sibiu, Suceava, inclusiv dacă poate dezvolta noi curse spre Oradea, Baia Mare. Măcar pe piaţa internă Tarom trebuie să rămână un lider incontestabil. Pe piaţa internaţională, sigur, concurenţa e mult mai puternică şi trebuie să se încadreze în costuri", a spus premierul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Managerul privat al Tarom spune că zborurile Suceava-Bucureşti nu se anulează.
 Vizualizări articol: 1810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Managerul privat al Tarom spune că zborurile Suceava-Bucureşti nu se anulează4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei