Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 192 (5399)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal în trafic

Bătaie într-o intersecţie din Rădăuţi, cu petrecăreţi care se întorceau de la o nuntă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Membri a patru familii din comuna Dorneşti, care au participat la finele săptămânii trecute la o nuntă, la Rădăuţi, au fost implicaţi într-un scandal care s-a lăsat şi cu bătaie, într-o intersecţie din zona centrală a municipiului. Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 6.30, la  intersecția străzilor Piața Unirii cu Ștefan cel Mare.

Conform anchetei poliţiei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o parte din persoanele implicate în scandal au participat la o nuntă, iar dimineaţă s-au urcat în două autoturisme, îndreptându-se spre Dorneşti.

Scandalul a plecat după ce unul dintre şoferi, Beniamin M., din Dorneşti, ajuns la semaforului din intersecţie, a oprit pentru a da prioritate unui alt autoturism. Cei doi şoferi s-a luat la ceartă, al doilea blocându-l pe şoferul din Dorneşti.

Între cei doi şoferi a început o discuție în contradictoriu. În scurt timp în zonă au  ajuns încă două maşini, una cu ceilalţi nuntaşi, iar cealaltă cu prieteni ai celuilalt şofer. 

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „ocupanții celor patru autovehicule au coborât și între ei s-a produs o altercație, în care s-au lovit reciproc, fără însă a-și provoca leziuni grave. Până la sosirea primului echipaj pe ordine publică, ocupanții a două dintre autoturisme au părăsit locul incidentului, abandonând mașinile”.

La scurt timp la sediul poliției s-au prezentat George C., de 24 de ani, din municipiul Rădăuţi, și Ionel L., de 26 de ani, din oraşul Milişăuţi, care au declarat că au fost implicați în scandal și că cele două autovehicule părăsite la locul faptei, două autoturisme Mazda înmatriculate în Anglia, le aparțin.

Poliţiştii au deschis dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și lovire sau alte violențe, continuând ancheta pentru a stabili care sunt toate persoanele implicate şi împrejurările exacte ale comiterii faptei.

Mai trebuie spus că şoferii implicaţi în scandal au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie într-o intersecţie din Rădăuţi, cu petrecăreţi care se întorceau de la o nuntă.
 Vizualizări articol: 2008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătaie într-o intersecţie din Rădăuţi, cu petrecăreţi care se întorceau de la o nuntă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei