Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 177 (5384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

2-4 august

Târg de artă şi antichităţi, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 2-4 august, Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediţie a Târgului de artă şi antichităţi, organizat în parteneriat cu Bucovinart. Clienţii Iulius Mall vor fi întâmpinaţi într-o atmosferă specială, impregnată de artă şi istorie. Cei care doresc să îşi îmbogăţească colecţiile de obiecte înnobilate cu patina timpului vor putea admira şi cumpăra cele mai elegante şi valoroase articole. Adunaţi din toate colţurile ţării, expozanţii vor prezenta un adevărat spectacol vizual cu piese unice, ancorate în trecut.

Pasionaţii vor descoperi la Iulius Mall piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii, cărţi, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte obiecte învăluite în mister.

Pentru că este vacanţă, prichindeii sunt răsfăţaţi la Iulius Mall Suceava cu activităţi distractive. În fiecare joi, de la ora 18.30, librăria Cărtureşti îi invită pe cei mici la Atelierul de Vacanţă. Copiii vor petrece clipe minunate alături de prieteni, se vor juca, vor asculta poveşti şi îşi vor dezvolta abilităţile creative. Activităţile sunt destinate copiilor cu vârste între 4 şi 12 ani, cărora le oferă cele mai plăcute şi utile moduri de a petrece timpul liber.

Iulius Mall lansează şi o invitaţie la dans pentru cei mai activi dintre năzdrăvanii suceveni. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, cei mici vor învăţa primii paşi ritmaţi în cadrul lecţiilor gratuite oferite în sala Boomdance, de la etajul mallului, de la ora 18.00. Copiii vor dansa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de artă şi antichităţi, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Târg de artă şi antichităţi, la Iulius Mall5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei