Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 172 (5379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu maxim

Furturile de cabluri de la gigacalorimetrele blocurilor au continuat şi după ce poliţia i-a identificat pe autori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanţii societăţii de termoficare Termica au sesizat la poliţie, ieri, încă două furturi ale unor cabluri folosite pentru funcţionarea gigacalorimetrelor, de pe faţada unor blocuri din Suceava, cel mai probabil faptele fiind comise joi, la o zi după ce Poliţia municipiului Suceava a anunţat că i-a identificat pe autorii furturilor în serie de acum câteva zile, care au însemnat tăierea a sute de metri de cabluri.

Noile furturi au stârnit indignarea reprezentanţilor Termica, care cer ca poliţia să ia măsuri mai ferme împotriva autorilor.

Neculai Frunzaru, directorul de termoficare din cadrul Termica, a declarat: “Ajungem la concluzia că va trebui să stăm la pândă şi să-i prindem pe aceşti infractori, altă soluţie nu văd. Ultimele două furturi au fost tot în zona centrală, pe străzile Mihai Viteazu şi Republicii. Au fost secţionate două cabluri în lungime de câte 12 metri fiecare”.

Reamintim că poliţiştii au recuperat zilele trecute o cantitate de cupru din cablurile furate de la 25 de scări de bloc, de la un centru de colectare a fierului vechi din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. S-a stabilit că suspecţi de comiterea faptei sunt trei minori de 10, 13 şi 14 ani şi un tânăr de 23 de ani, toţi de etnie romă, din comuna Şcheia. Cum autorii sunt cercetaţi în stare de libertate, nu este deloc exclus ca tot ei să fi comis şi ultimele furturi.

Poliţiştii spun că au posibilităţi limitate de acţiune în condiţiile în care trei dintre autori sunt minori sub 14 ani, care nu răspund penal şi care tocmai de aceea sunt împinşi în faţă la fapte de acest gen. În aceste condiţii nu se poate trece la arestarea preventivă a suspecţilor, cel puţin a celor minori. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furturile de cabluri de la gigacalorimetrele blocurilor au continuat şi după ce poliţia i-a identificat pe autori.
 Vizualizări articol: 1529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Furturile de cabluri de la gigacalorimetrele blocurilor au continuat şi după ce poliţia i-a identificat pe autori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sefu`, pune osul la treaba! trimis de
(27 iul 2013, 11:49:33
Suntem in secolul 21, la cate puncte de masura aveti e cam jenant sa te plangi ca-ti trebuie paza. Modem- gen telefon- satelit si ai totul pe pc. Pe cand facturi termica? Aiasta e firma? Domn primar, ar fi bine sa-i muti sediul in bazar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei