Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 167 (5374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campania de vară

La Shopping City Suceava poţi câştiga o excursie în Turcia, pentru două persoane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 15 iulie - 11 august, pasionații de shopping sunt așteptați să participe la campania de vară ”Ia-ți biletul de vacanță!”, unde au ocazia să câștige 2.800 de premii instant, precum și marele premiu, un sejur all inclusive, pentru două persoane, în Turcia. În cursa pentru marele premiu, un sejur all inclusive în Turcia, oferit de Agenția Seven Travel, pot intra clienții care au cumpărături de minimum 150 de lei  pe un singur bon de casă, care se prezintă la Info Point şi extrag un talon răzuibil. Cei care își doresc să aibă parte de o escapadă la munte au șansa să câștige, la cumpărături de minimum 100 de lei, unul din cele trei weekenduri la Pensiunea Voroneț Residence 4*, puse în joc în cadrul campaniei. Agenţia de turism Seven Travel este nouă pe piaţa turismului din Suceava, dar datorită parteneriatelor pe care le deţine cu cei mai mari tour-operatori din ţară oferă cele mai bune destinaţii de vacanţă la tarife favorabile.Seven Travel face parte dintr-un lanţ de agenţii din Bacău şi promoveazăun turism de calitate şi răspunde necesităţilor şi exigenţelor clienţilor prin servicii la standarde internaţionale. Pensiunea Voroneţ Residence vă oferă premisele unui sejur de neuitat, fiind amplasată într-un cadru natural de excepţie şi învăluită de frumuseţea Obcinilor Bucovinei. Prin felul în care a fost concepută, Voronet Residence este capabilă să asigure confortul la cele mai înalte standarde.

 

Premii: produse utile pentru sezonul estival

Shopping City Suceava vine în ajutorul celor care se pregătesc de vacanță, oferindu-le șansa de a câștiga instant o gamă largă de produse utile pentru senzonul estival. Iubitorii de plajă vor putea câștiga ochelari de soare, produse Avon, evantaiuri, saltele și rogojini pentru plajă, precum și genți frigorifice. Totodată, copiii se vor putea distra mai mult cu o minge de plajă sau un zmeu câștigat în cadrul campaniei. În plus, norocoșii vor putea beneficia și de unul dintre voucherele cadou puse în joc de magazinele partenere din centrul comercial: B&B Collection și Plusoptic: vouchere de 50 de lei, Splend`or: vouchere în valoare de 150 de lei, Villarte: vouchere de 25 de lei reducere la gama de porțelan și Centrofarm: vouchere în valoare de 30 de lei. Pentru a putea beneficia de premiile puse la bătaie în cadrul campaniei ”Ia-ți biletul de vacanță!”, clienții sunt invitați să facă cumpărături de minimum 100 lei sau 150 de lei la oricare din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava și să se prezinte la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo pentru a extrage un talon răzuibil.

 

Shopping City Suceava, reduceri de până la 70%

Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 70% şi oferte speciale la colecţiile de vară. Astfel, New Yorker, Secuiana, Fox, House of Art şi Takko Fashion vă aşteaptă cu reduceri de până la 70%, Leonardo – 50%, Plafar – 50 % discount la al doilea produs cumpărat, Deichmann – cumpără 1 pereche de încălţăminte redusă şi pentru a doua pereche primeşti 50% reducere sau cumpără două perechi reduse şi pe a treia o primeşti gratuit, Orsay, Moda Miss, Bobo Shop, Pada Murre, Dovani, Otter – până la 50%, Benvenuti – 55%, Alexandria Librării – 2+1 gratuit la cele mai frumoase cărţi. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în Mariounnaud şi cu reduceri de până la 50% în B&B Collection, iar produse din cristal şi sticlă cristalină vor putea fi cumpărate de la magazinul Villarte cu reducere de până la 20%. Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod sau Delia O7 puteţi achiziţiona produse reduse cu până la 20%, iar Fox Kids vă aşteaptă cu discounturi de până la 70%.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, Mobexpert vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse şi reduceri de până la 50%. Media Galaxy oferă reduceri între 20% şi 50%, dar şi discount-uri valorice de până la 1000 lei la TV-uri SMART 3D LG cu diagonala mai mare de 47 ”, iar în Flanco găsiţi produse reduse cu 20%. În magazinele operatorilor de telefonie mobilă puteţi profita de oferte speciale la telefoane şi abonamente. Oferte incredibile şi preţuri imbatabile vă oferă şi hipermarketul Carrefour. În Catalogul Carrefour şi în magazin găsiţi reduceri de până la 50%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Shopping City Suceava poţi câştiga o excursie în Turcia, pentru două persoane.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
La Shopping City Suceava poţi câştiga o excursie în Turcia, pentru două persoane5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei