Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 167 (5374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Respect

35 de cupluri „de aur”, sărbătorite de municipalitatea fălticeneană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria și Consiliul Local al municipiului Fălticeni au organizat nunta de aur pentru 35 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Evenimentul, care a fost unul emoționant, s-a desfășurat sâmbătă, 20 iulie, de sărbătoarea Sf. Ilie, la Biserica ”Sf. Ilie”, și s-a circumscris manifestărilor dedicate ”Zilelor Fălticeniului”. Cuplurile „de aur”, alături de care s-au aflat membri ai familiilor, copiii, nepoții și strănepoții, au avut parte de o slujbă de mulțumire oficiată de preoții Marian Ionel și Neculai Tudorel, slujbă la care au asistat primarul Cătălin Coman, viceprimarul Gheorghe Aldea și consilierii locali. La finalul slujbei, oamenii au fost felicitați de primar, care le-a oferit câte un buchet de flori, o diplomă de aur, un cadou și câte 200 de lei. Cătălin Coman a ținut să le mulțumească pentru exemplul pozitiv pe care-l dau generațiilor mai tinere și să-i asigure de tot respectul municipalității. El le-a urat ani mulți și i-a invitat să participe și la nunta sa de aur.

”Eu am venit la nunta dumneavoastră de aur, așa că vă rog să veniți și dumneavoastră la nunta mea de aur”, a fost provocarea lansată de primarul Cătălin Coman celor 35 de cupluri „de aur”. De la biserică, nuntașii au fost duși cu un autocar la o pensiune din zonă, unde a avut loc petrecerea oferită de municipalitate. Așa cum se obișnuiește la o nuntă, cele 35 de cupluri „de aur” au avut și naș, familia Vlad și Anca Grama. Este cuplul de tineri cel mai proaspăt căsătorit din Fălticeni, nunta lor având loc în urmă cu o săptămână. Ca un amănunt interesant, printre cele 35 de perechi care au sărbătorit pe 20 iulie 2013 nunta de aur s-a aflat o pereche care și-a unit destinele exact în aceeași zi în urmă cu 50 de ani, 20 iulie 1963. Este vorba de familia Anica și Gheorghe Cosmulesi. Primăria municipiului Fălticeni a sărbătorit în ultimii ani peste 400 de cupluri „de aur”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 35 de cupluri „de aur”, sărbătorite de municipalitatea fălticeneană.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
35 de cupluri „de aur”, sărbătorite de municipalitatea fălticeneană5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei