Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 144 (5351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Zilele Sucevei 2013

Puzderie de lume la concertele Alex Velea, Los Anonimos şi Artis Band

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Distracţia de Zilele Sucevei, începută încă de vineri, a continuat şi duminică, la spectacolele organizate în parcarea Iulius Mall, unde a venit atât de multă lume, încât imensa parcare a devenit neîncăpătoare, iar traficul rutier în zonă a fost dat peste cap.

Cap de afiş pentru seara de duminică a fost concertul lui Alex Velea, aşteptat cu nerăbdare de o mulţime de tineri, dar şi ceilalţi invitaţi s-au descurcat de minune, oferind un spectacol memorabil miilor de suceveni adunaţi în faţa scenei, dar şi celor care s-au distrat la terasele din parcare, unde grătarele sfârâiau continuu, iar berea curgea valuri.

 

Muzică populară şi dansuri de societate

De la ora 16.00, petrecerea s-a încins pe ritmurile muzicii populare, pe scena Zilelor Sucevei 2013 urcând grupul de copii “Balada” Suceava, condus de maestrul George Sârbu, Ansamblul “Rapsodia Bucovinei”, condus de dirijorul Ovidiu Svarţ, printre soliştii care au cântat numărându-se Tatiana Harabagiu, Lucian Motoveleţ, Mădălina Senciuc, Gabriela Teişanu şi îndrăgitul interpret de muzică populară Anton Achiţei.

Un spectacol plin de eleganţă şi talent au oferit tinerii de la “Boom Dance“, care au făcut mai multe demonstraţii de dans sportiv şi de societate.

 

Muzică latino

Spectacolul a continuat cu o trupă latino - Los Anonimos, care i-a făcut pe suceveni să trăiască pentru câteva zeci de minute sub soarele fierbinte al Spaniei sau cel al Americii de Sud, cu melodii ritmate, vesele, în care glasul chitarelor spunea poveşti de dragoste toride sau oferea „un poquito de cafe”.

 

Mix muzical cu Artis Band

O trupă suceveană care a lăsat o impresie foarte bună publicului este Artis Band, ce a făcut un adevărat periplu muzical prin repertoriul naţional şi internaţional, cântând piese îndrăgite ale lui Smiley, Vama, Bruno Mars, ori piese latino, precum „Ai se eu te pego”.

Hitul verii, „Perfect fără tine”, de la Vama, a fost unul dintre cele mai apreciate cover-uri ale talentaţilor suceveni, mii de voci cântând odată cu ei versurile piesei lui Tudor Chirilă.

 

Un show fierbinte, cu Alex Velea şi Speak

Cel pe care l-au aşteptat cu nerăbdare sute şi sute de tineri suceveni, care i-au scandat numele minute în şir, înainte de a intra pe scenă, Alex Velea, şi-a făcut apariţia învăluit într-un nor de fum, pe ritmurile piesei „Don't say it's over”.

“Alex Velea care-ţi mângâie pielea”, cum s-a recomandat artistul, a venit însoţit de Speak, care a lansat recent hitul „Beat dimineaţa”, o melodie cu mare priză la public, după cum a dovedit-o şi la Suceava, dar şi de o trupă de talentaţi dansatori şi dansatoare, care, cu mişcările lor senzuale şi provocatoare, au aprins imaginaţia multora din public.

„Secret, discret”, le-a cântat Alex Velea sucevenilor, iar ţipetele de încântare ale fanilor care îl urmăreau dansând, alături de cele două sexy dansatoare, arătau aprecierea de care se bucură piesele sale.

„Când noaptea vine”, distracţia la Zilele Sucevei se încinge şi „E marfă tare”, după cum s-a văzut duminică seara, când toţi cei prezenţi s-au distrat cântând şi dansând alături de Alex Velea.

Cei care nu ştiau asta deja, au aflat că „Dragostea se face minim în doi”, ceea ce i-a făcut pe unii să viseze la „Cai verzi pe pereţi”.

Pentru a încinge şi mai tare spiritele, Alex Velea şi-a dat jos tricoul, arătându-şi trupul bine lucrat la sală şi zecile de tatuaje, spre încântarea fetelor din public, ale căror ţipete au răsunat în noapte până departe, în cartierele Sucevei.

La final, după ce a revenit pe scenă la chemarea publicului, Alex Velea a fost asaltat de-a dreptul de fanii dornici de un autograf sau de o poză cu el, unii fiind atât de insistenţi încât artistul a trebuit să fie înconjurat de jandarmi şi condus spre maşină.

 

Focuri de artificii

La un final atât de fierbinte ca al celei de-a treia zi de petrecere a Zilelor Sucevei, nu puteau lipsi focurile de artificii, care, deşi nu au fost de durată, au fost impresionante, putând fi văzute din toate cartierele municipiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puzderie de lume la concertele Alex Velea, Los Anonimos şi Artis Band.
 Vizualizări articol: 2777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puzderie de lume la concertele Alex Velea, Los Anonimos şi Artis Band0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei