Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 126 (5333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

S-au dus la toaletă şi i-au furat din casă 2.900 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân din localitatea Berchişeşti a reclamat la poliţie că i-au fost furaţi 2.900 de euro din casă de doi indivizi care i-au cerut voie să meargă până la toaletă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, furtul a fost reclamat în cursul zilei de duminică, însă fapta s-a petrecut în seara zilei de vineri.

Păgubitul, Spiridon P., în vârstă de 75 de ani, a declarat că în acea seară, în jurul orei 21.00, la locuinţa sa au venit cu o maşină patru persoane necunoscute, doi bărbaţi şi două femei, care i-au spus că vor să cumpere ouă.

Septuagenarul le-a vândut 35 de ouă cu suma de 25 de lei, iar cumpărătorii i-au dat o bancnotă de 100 de lei. Bătrânul s-a dus la un dulap din bucătăria casei, de unde a luat suma de 75 de lei, pentru a le da diferenţa de bani celor patru necunoscuţi, care imediat după şi-au primit restul au plecat.

După aproximativ zece minute, însă, au revenit, iar doi dintre necunoscuţi l-au rugat să-i lase până la toaletă, după care s-au urcat în maşină şi duşi au fost.

După aproximativ 30 de minute, bătrânul de 75 de ani a constatat că din dulapul aflat în bucătărie i-au dispărut cei 2.900 de euro. Banii erau într-o felicitare, unde septuagenarul nu a mai găsit decât o bancnotă de 100 de euro.

 „Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

 

Încă un bătrân prădat de hoţi. I-au luat 10.000 de lei

Zilele trecute, un alt bătrân a fost furat de economiile pe care le ţinea în casă.

Furtul s-a petrecut vineri după-amiază, din locuinţa lui Ion G., în vârstă de 85 de ani, din comuna Baia.

În acea zi, în jurul orei 15.00, la domiciliul lui Ion G. au venit două persoane care, sub pretextul că vor să cumpere biletele de călătorie CFR, au intrat în vorbă cu bătrânul.

Ulterior, în timp ce octogenarul se afla în grădină, cele două persoane necunoscute au revenit la locuinţa acestuia şi, dintr-o încăpere folosită ca bucătărie, au sustras toate economiile bătrânului, nu mai puţin de 10.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au dus la toaletă şi i-au furat din casă 2.900 de euro.
 Vizualizări articol: 1626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
S-au dus la toaletă şi i-au furat din casă 2.900 de euro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei