Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 124 (5331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Grădiniţa „Prichindel”

Peste 400 de copilaşi au oferit momente artistice cu ocazia zilei de 1 Iunie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grădiniţa cu Program Prelungit „Prichindel” a organizat ieri, 31 mai, începând cu ora 10.00, acţiunea „E ziua ta, copile drag!”, eveniment plin de culoare, cântec şi voie bună, după cum a sugerat şi motto-ul grădiniţei: „Copilăria durează toată viaţa. Ea se întoarce mereu pentru a însufleţi secţiuni mari ale vieţii de adult”.

 

Suită de dansuri

Acţiunea a avut loc în sala de festivităţi a grădiniţei, printre aplauze şi emoţiile părinţilor, şi s-a deschis cu o “Suită de dansuri bucovinene”.

Acţiunea a continuat cu preşcolarii de la grupa mijlocie A prin „Dansul majoretelor”, coordonaţi de profesoarele Elena Chelaru şi Dorina Dunăreanu. A urmat “Dansul soldăţeilor”, „Răţuştele mele”, momente însoţite apoi de cântece, corul „Mini-song” şi, nu în ultimul rând, micuţul povestitor care a prezentat momentul „La cireşe”.

Profesoara Tatiana Apetrei, care s-a arătat mulţumită de invitaţi, a declarat: „Vă mulţumesc pentru că aţi venit într-un număr atât de mare şi vă sugerez să continuaţi activitatea şi acasă, în aceeaşi atmosferă încântătoare”.

 

Prilej de a sărbători copilăria

Ziua Copilului s-a încheiat cu o „Suită de dansuri populare”, prezentată de grupa mijlocie C, coordonată de profesoarele Olga Lenţa şi Genoveva Postolache, în care micuţii artişti şi-au prezentat costumele ingenioase.

Profesoara Olga Lenţa a vorbit despre Ziua magică a copilăriei, spunând că: „1 Iunie este ziua în care se renunţă la regulile stricte din programul zilnic al copilului, pentru a-i permite să-şi facă puţin de cap, întrucât este o zi magică în care se sărbătoresc spiritul şi inocenţa copilăriei”.

 

Acţiune tradiţională

După ce copiii au pus în scenă momentele artistice deosebite, Anişoara Tîrnovan, directoarea Grădiniţei ”Prichindel”, a explicat semnificaţia reprezentaţiilor: „Ziua copilului este o acţiune tradiţională şi un prilej de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia”.

La activităţile dedicate zilei de 1 Iunie au participat aproape 400 de copii, cărora li s-a adăugat o asistenţă mult mai numeroasă formată din părinţi şi bunici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 400 de copilaşi au oferit momente artistice cu ocazia zilei de 1 Iunie.
 Vizualizări articol: 1756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 400 de copilaşi au oferit momente artistice cu ocazia zilei de 1 Iunie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei