Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 121 (5328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Universitatea “Ştefan cel Mare”

Studenţii economişti se pot înscrie la Concursul Studențesc „Profesia contabilă - o carieră de succes”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Studenţii, masteranzii sau doctoranzii Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică se pot înscrie, până la data de 31 mai, la Concursul Studențesc „Profesia contabilă - o carieră de succes”, competiţie ce pune la bătaie premii de peste 18.000 de lei.

În cursa pentru marele premiu care va fi oferit de facultatea menţionată, în asociere cu CECCAR (Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România) și prestigioase firme de contabilitate şi audit, studenţii se pot înscrie cu lucrări prezentate individual ori în echipă.

Anul acesta candidații se vor axa pe tema ”Limite și perspective în soluționarea dificultăților financiar-contabile ale entităților în contextul crizei economice”.

Potrivit organizatorilor, „făcând apel la cunoștințele lor financiar-contabile, aceștia urmează să analizeze o firmă aflată în dificultate pe baza unor situații financiare date, să pună un diagnostic și să ofere soluții de redresare. Studenții economiști trebui să se înscrie la Departamentul de Contabilitate, Finanţe şi Informatică Economică al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii <Ştefan cel Mare> Suceava. Înscrierea presupune luarea în evidență a acestora de către șeful respectivului departament - prof. univ. dr. Elena Hlaciuc- și atribuirea unui set de situații financiare, care vor sta la baza analizei din cadrul competiției”.

Întrecerea în fața juriului, format din reprezentanţi ai mediului de afaceri și sponsori, va avea loc luni, 3 iunie 2013, în aula corpului E, începând cu ora 10.

 

O oportunitate pentru studenţi de a primi oferte de muncă din partea firmelor partenere

Autorii celor mai bine clasate lucrări își vor disputa burse ce pornesc de la 1.000 de lei şi pot ajunge la 4.000 de lei, asigurate de sponsori precum EduMax Suceava, AutoAdria SRL Suceava, Assist Software, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Operational Autoleasing SRL, Ted Expert SRL Suceava, Management Account SRL Suceava, Lust Expert SRL Suceava și CECCAR - filiala Suceava. Odată afirmați, nu este exclus ca premianții să primească și oferte de muncă din partea firmelor interesate.

„Coordonarea concursului îi revine prof. univ. dr. Elena Hlaciuc, care și prin acest tip de activitate reușește să impună recunoaşterea pe plan naţional a calităţii învăţământului economic superior sucevean”, transmit reprezentanţii USV.

Ajunsă la cea de-a V-a ediţie, competiția inițiată de un grup entuziast de foști studenți și actuali profesioniști în domeniul contabilității, membri CECCAR, s-a bucurat în anii precedenți de sprijinul financiar al unor companii sucevene, dar și cel al Patronatului județean al femeilor de afaceri și Camerei de Comerț și Industrie Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii economişti se pot înscrie la Concursul Studențesc „Profesia contabilă - o carieră de succes”.
 Vizualizări articol: 1299 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Studenţii economişti se pot înscrie la Concursul Studențesc „Profesia contabilă - o carieră de succes”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei