Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 112 (5319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Echipa de fotbal a şcolii din Voitinel a fost premiată de Cătălin Nechifor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Echipa de fotbal a şcolii gimnaziale din comuna Voitinel a fost premiată ieri de către preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. Micii fotbalişti din Voitinel au fost premiaţi după ce la sfârşitul săptămânii trecute au câştigat campionatul regional de fotbal care a avut loc în localitatea Sascut, din judeţul Bacău. Cătălin Nechifor a ţinut să felicite echipa de fotbal de la şcoala din Voitinel pentru această performanţă, după care fiecare fotbalist a primit câte un cadou, respectiv o minge de fotbal şi dulciuri. „Aceşti fotbalişti în devenire ne fac mândri şi ne fac să sperăm şi mai mult la ceea ce înseamnă educaţia sportivă în şcoală. Vreau să-i felicit în primul rând pe copii şi antrenori, dar şi primăria din Voitinel, care a susţinut această echipă să câştige competiţia regională. Le doresc succes, şi din partea Consiliului Judeţean Suceava le-am pregătit câte o mică atenţie pentru a-i motiva şi a-i face să aibă rezultate şi mai bune”, a afirmat şeful administraţiei judeţene.

Echipa elevilor  din Voitinel este formată din Alexandru Constantin Cârdei (10 ani) – portar, Fernando Eduard Sârbu (10 ani) și Alexandru Mihai Cârdei (10 ani) – fundași, Alexandru Crăciun (10 ani), Alexandru Constantin Chifan (11 ani) și Alexandru Ioan Hura (11 ani) - mijlocași, şi Cosmin Hura (9 ani), Cornel Liviu Coroamă (9 ani), Nicusor Chifan (10 ani) – atacanți. Micii fotbalişti din Voitinel au participat la competiţia regională după ce au câștigat campionatul de fotbal la nivel judeţean, care a avut loc în luna aprilie a.c. la Bosanci. Echipa din Voitinel este antrenată de profesorul de sport Alexandru Cârdei. Echipa a beneficiat de ajutorul unor persoane private și al unor agenți economici din zonă pentru a efectua deplasarea la Bacău.

De precizat că performanţa elevilor din Voitinel este cu atât mai mare, cu cât antrenamentele acestora se desfășoară pe o toloacă din comună. Tot ieri, primarul din Voitinel, Maria Pleșca, a precizat că încă din anul 2006 a făcut demersurile pentru construcţia unei baze sportive în această comună, dar până în acest moment nu s-a primit finanțare pentru demararea proiectului. Etapa naţională a campionatului de fotbal se va desfășura luna viitoare la Braşov. La premierea de ieri de la Consiliul Judeţean Suceava a fost prezent şi deputatul PSD Ovidiu Iane, care le-a promis tinerilor fotbalişti o excursie pe „Arena Naţională”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa de fotbal a şcolii din Voitinel a fost premiată de Cătălin Nechifor.
 Vizualizări articol: 2652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Echipa de fotbal a şcolii din Voitinel a fost premiată de Cătălin Nechifor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ALOOO! trimis de
(18 mai 2013, 11:13:59
Ai promis fotbal la Suceava, iar acum, ca te-ai vazut cu sacii in caruta, te faci ca ploua iar echipa fanion a Sucevei retrogradeaza, jucatorii fiind neplatiti de 5 LUNI!!!!!!!!!!!!!!! I-al de urechi pe lungu, si da-l afara de la primarie, si fa ceva cu sportul rege de la Suceava!!!!!! RUSINEEE!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei