Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 106 (5313)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant!

Tânăr găsit mort în casă, bătut, la mai puţin de un an după ce fratele său a fost ucis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Un tânăr în vârstă de 27 de ani de etnie romă din comuna Bechişeşti a fost găsit mort în casa în care locuia, cu mai multe urme de agresiune pe corp. Deoarece există suspiciunea unei morţi violente, cercetările au fost preluate de judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Şocant este că tânărul găsit mort acum în împrejurări suspecte era fratele unui alt tânăr care a fost ucis în vara anului trecut.

 

„Era cu lovituri la gură, avea dinţii fărmaţi, cu toporul sub cap, iar cuţitul era în toc la geam”

Ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00, Poliţia a fost sesizată că în comuna Berchişeşti, în zona locuită de romi, un bărbat a fost găsit mort în casă. Este vorba de Petru Remus Stan, în vârstă de 27 de ani. În noaptea de joi spre vineri, acesta a petrecut acasă împreună cu mai mulţi consăteni. 

O vecină, Ancuţa Mihaela Ianţ, a făcut macabra descoperire:

“Eu i-am dat lui (n.r. tânărului găsit mort) acum vreo săptămână un milion de lei împrumut şi după ce am auzit că a băut joi noapte m-am dus să-l caut acasă. Am zis că dacă a avut bani de băut are de unde să-mi dea şi mie datoria... Uşa era deschisă şi când am intrat în casă l-am găsit mort”.

Un alt consătean, Vasile Marinel Ianţ, a descris cum l-au găsit pe tânărul mort.

„Era cu lovituri la gură, avea dinţii fărmaţi, cu toporul sub cap, iar cuţitul era în toc la geam. Au fost mai mulţi la băut şi l-au omorât. La o bucată de noapte doi au plecat la restaurant, iar trei au rămas în casă. Ăia trei sunt suspecţi că l-ar fi omorât....”, a susţinut Vasile Marinel Ianţ.

 

Blestemul morţii în familia Stan

La faţa locului au ajuns criminalişti ai poliţiei, care au demarat o anchetă. La prima vedere cadavrul prezenta mai multe leziuni prin agresiune, însă nu foarte profunde. Pe corp nu au fost găsite urmele unei agresiuni cu cuţitul sau toporul.

Necropsia cadavrului, care va fi efectuată astăzi, urmează să stabilească de ce a murit Petru Remus Stan şi dacă agresiunea are legătură cu decesul.

Olga Stan, mama tânărului de 27 de ani, îşi va îngropa al doilea copil în mai puţin de un an de zile. Anul trecut, la sfârşitul lunii iulie, Ilior Stan, în vârstă de 28 de ani, a fost ucis pe o uliţă din sat. Atunci, au stabilit anchetatorii, tânărul a fost omorât cu un topor de Gheorghe Troia, în vârstă de 29 de ani. Acesta i-a înfipt lama toporului în piept, o singură lovitură fiind suficientă pentru curmarea unei vieţi. Şi atunci, atât autorul, cât şi victima s-au aflat sub influenţa alcoolului.

 „Nu-i un an de zile şi mi-au omorât al doilea băiat, tânăr, unul în casa lui şi pe altul pe uliţă. Rămân casele goale...”, îşi plângea ieri amarul femeia. Acesta a făcut referire la familia Troia din localitate, între cele două neamuri existând un conflict mai vechi.

Pentru ca starea tensionată să nu degenereze, la Berchişeşti a fost trimis ieri şi un echipaj de „mascaţi” ai Poliţiei, de la Serviciul de Intervenţie Rapidă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr găsit mort în casă, bătut, la mai puţin de un an după ce fratele său a fost ucis.
 Vizualizări articol: 1358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tânăr găsit mort în casă, bătut, la mai puţin de un an după ce fratele său a fost ucis5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei