Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 106 (5313)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

„Micul poet” din Câmpulung Moldovenesc, imobilizat într-un scaun cu rotile, a strâns banii necesari primei operaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

„Micul poet” din Câmpulung Moldovenesc, imobilizat într-un scaun cu rotile, a reuşit să strângă, la lansarea primului său volum de poezie, 1.800 de euro, bani cu care va putea merge, pe 23 mai, la o clinică din Chişinău, pentru prima intervenţie chirurgicală.

Sebastian Crăciun, elev în clasa a III-a la Şcoala Gimnazială Nr. 3 ,,Bogdan Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. Echipa Mobilă Gura Humorului, din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, a organizat, înainte de sărbătorile pascale, un eveniment cultural special pentru Sebastian Crăciun, ,,Mâini dibace”, în cadrul căruia elevul şi-a lansat şi volumul de poezie ,,Freamăt și speranță”.

Mulţi oameni de bine, instituţii, firme au fost alături de Sebi, cum îi spun apropiaţii, şi de familia lui, astfel că primul pas a fost făcut: s-au adunat banii necesari primei operaţii la Chişinău (excluzând transportul și cazarea mamei), din cele trei operaţii pe care copilul urmează să le facă. Din informaţiile furnizate de directorul executiv al Protecţiei Copilului Suceava, Dan Ionuţ Adomniţei, rezultă că banii strânși pentru Sebastian provin de la Primăria Câmpulung Moldovenesc - 12.000 de lei, Școala Gimnazială Stulpicani - 430 de lei, de la persoane fizice prezente la serbare și Asociația Kontrast-E Suceava - 1.270 de lei, de la elevii clasei a XI-a A – Colegiul ,,Alexandru cel Bun” Gura Humorului - 360 de lei. 205 lei şi 100 de euro au fost donaţi de trei persoane fizice din oraşul Gura Humorului.

„Intermedia Suceava, ca urmare a promovării cărţii lui Sebastian, a strâns 1.200 de lei. Asociația Kontrast-E Suceava, în parteneriat cu Intermedia Suceava, va organiza, vineri, 17 mai, lansarea cărții lui Sebi la Shopping City Suceava”, a completat şeful Protecţiei Copilului Suceava.

Pe 15 mai, Sebi își va lansa cartea la sediul Protecţiei Copilului Suceava.

Sebastian Crăciun mai are nevoie de încă două operaţii, în valoare de aproximativ 4.000 de euro. Pentru cei care vor să susţină cauza lui Sebi, vă punem la dispoziţie numerele de cont deschise pe numele părinţilor acestuia: RO44BPOS34103564828RON01, titular Cont Banc Post Crăciun Constantin Eugen şi RO 78 RZBR 0000 0600 1263 1105, titular Cont Raiffeisen Crăciun Ancuţa Iuliana.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Micul poet” din Câmpulung Moldovenesc, imobilizat într-un scaun cu rotile, a strâns banii necesari primei operaţii.
 Vizualizări articol: 1552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
„Micul poet” din Câmpulung Moldovenesc, imobilizat într-un scaun cu rotile, a strâns banii necesari primei operaţii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei