Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 100 (5307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

O femeie se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a otrăvit cu antigel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O femeie în vârstă de 50 ani, din comuna Dorna Arini, se zbate între viaţă şi moarte în Reanimarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, după ce s-a otrăvit cu antigel, o substanţă deosebit de toxică, ce este letală dacă doza ingerată se situează între 50 şi 100 de mililitri. Din ancheta poliţiştilor a rezultat că victima, Felicia P., s-a intoxicat cel mai probabil accidental, dar nici varianta unei tentative de sinucidere nu este scoasă complet din calcul.

Duminică, 28 aprilie, la ora 12.25, oamenii legii au fost anunţaţi telefonic de către medicul de gardă de la Spitalul Municipal Vatra Dornei că o femeie adusă cu ambulanţa, în stare de inconştienţă, prezintă leziuni vechi de câteva zile, posibil în urma unei agresiuni. Medicii au informat că pacienta a fost diagnosticată cu comă profundă, de gradul III, multiple traumatisme cranio-cerebrale şi etilism cronic şi urmează a fi transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, pentru investigaţii mai amănunţite şi tratament.

 

Ipoteză: A confundat sticla de trei litri de antigel cu cea de vodcă

După ce au discutat cu fiica victimei, poliţiştii au aflat că în seara de 22 aprilie, în jurul orei 22.00, între Felicia P. şi soţul ei, Dragoş P., a izbucnit un scandal pe fondul consumului de alcool, ocazie cu care cei doi soţi s-au lovit reciproc. „Fiica victimei locuieşte împreună cu părinţii ei, dar nu a coborât la parterul imobilului ca să vadă ce se întâmplă, deoarece cei doi soți obișnuiau să se mai certe atunci când consumau băuturi alcoolice. A doua zi a observat că mama sa prezenta vânătăi în jurul ochilor, ocazie cu care aceasta i-a povestit că a fost bătută de Dragoş P.”, se arată într-un comunicat de presă al poliţiei. Potrivit aceluiaşi document, în data de 27 aprilie, în jurul orei 17.00, Felicia P., care suferă de etilism cronic, a consumat dintr-o sticlă de trei litri, cu etichetă de vodcă, un lichid de culoare albastră, ea fiind surprinsă de fiica sa, care i-a luat recipientul din mână. Ulterior, Dragoș P. a declarat că sticla de trei litri din care a băut soţia sa conţinea antigel, era aproape plină și se afla iniţial în garaj.

 

Şi-a găsit mama întinsă în pat, în stare de inconştienţă

„În dimineața de 28 aprilie, la ora 09.30, fiica victimei şi-a găsit mama întinsă în pat, în stare de inconștiență, după care l-a anunțat pe tatăl ei, Dragoș P., acesta din urmă solicitând echipajul de ambulanță. Cercetările sunt continuate în vederea clarificării tuturor aspectelor cazului și, în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei și a datelor rezultate din cercetări, se vor dispune măsurile ce se impun”, se mai arată în comunicatul poliţiei.

Este al doilea caz grav de intoxicaţie cu antigel înregistrat în judeţ în ultima săptămână, după cel al unui bărbat de 46 ani, din localitatea Băneşti, care a supravieţuit după ce a băut jumătate de litru de antigel. Gabriel B. a încercat să se sinucidă pe fondul unei depresii, el consumând înainte de a recurge la acest gest extrem şi o cantitate destul de mare de alcool. Potrivit medicilor, această combinaţie a fost cea care i-a salvat viaţa, alcoolul acţionând ca un antidot şi contracarând efectele mortale ale antigelului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a otrăvit cu antigel.
 Vizualizări articol: 1852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O femeie se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a otrăvit cu antigel5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei