Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 79 (5286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aventuri periculoase

Adormit şi jefuit într-o cameră de pensiune, de o bătrână pe care a cunoscut-o în staţia de autobuz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Aventura unui bărbat care intenţiona să ajungă la muncă în Germania s-a sfârşit prost într-o pensiune din municipiul Suceava, unde a fost adormit şi jefuit de o femeie în vârstă pe care a cunoscut-o într-o staţie de autobuz.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, toată povestea s-a petrecut în cursul zilei de miercuri. Păgubitul, Liviu O., în vârstă de 52 de ani, un bărbat din judeţul Sălaj, a sosit la Suceava cu trenul, miercuri dimineaţă, în jurul orei 4:00. Bărbatul a coborât în Gara Burdujeni, iar în staţia de autobuz din faţa staţiei CFR a fost abordat de o persoană de sex feminin de circa 65-70 de ani, care i-a spus că se numeşte „Mariana” şi este din municipiul Bucureşti.

Cei doi au început să facă conversaţie, iar bărbatul i-a mărturisit că este angajat la o firmă de construcţii şi că a venit la Suceava în interes de serviciu, urmând să plece în Germania.

De cealaltă parte, „Mariana” i-a povestit că şi ea a venit de la Bucureşti la Suceava, deoarece trebuie să vândă o locuinţă prin notariat şi urmează să încaseze banii.

Cei doi, se arată în comunicatul poliţiei, au făcut schimb de numere de telefon şi au hotărât să se reîntâlnească ulterior în cursul zilei, după ce fiecare îşi va rezolva problemele pentru care a venit la Suceava.

 

S-a trezit singur în cameră, cu uşa încuiată pe dinafară

Păgubitul şi femeia pe care a cunoscut-o în staţia de autobuz s-au reîntâlnit în jurul orei 10.00, în autogara din centrul Sucevei. Fără prea multe discuţii, cei doi s-au decis să închirieze o cameră la o unitate de cazare din zonă şi s-au dus să se intereseze de preţuri. În jurul prânzului, s-au cazat în cele din urmă la o pensiune de pe strada Aurel Vlaicu.

La scurt timp, le-a povestit Liviu O. poliţiştilor, lui i s-a „rupt filmul”, în sensul că nu îşi mai aminteşte mare lucru, doar că a băut dintr-un pahar pe care i l-a oferit partenera sa de ocazie, după care a adormit.

S-a trezit abia în jurul orei 23.00, însă „Mariana” dispăruse. Era singur în camera de la pensiune. Singur şi cu uşa încuiată pe dinafară. Şi-a dat seama imediat că îi lipsesc banii pe care îi avea la el (50 de euro şi 280 de lei), telefonul mobil şi geaca, dar şi verigheta de pe deget.

Disperat, a început să bată în uşa închisă, fiind scos din cameră de administratorul pensiunii. Aceasta din urmă i-a povestit că femeia împreună cu care s-a cazat a părăsit pensiunea în jurul orei 17:40, rugându-l să o ducă până la autogară şi să nu îl trezească pe bărbatul cu care s-a cazat, despre care a afirmat că ar fi fiul ei, întrucât este foarte obosit.

Când şi-a dat seama că a fost jefuit, Liviu O. a sunat de pe un telefon de la pensiune la 112 şi a sesizat poliţia, povestind tot ce i s-a întâmplat. 

„Cercetările sunt continuate, în vederea identificării autoarei şi recuperării prejudiciului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adormit şi jefuit într-o cameră de pensiune, de o bătrână pe care a cunoscut-o în staţia de autobuz.
 Vizualizări articol: 2453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Adormit şi jefuit într-o cameră de pensiune, de o bătrână pe care a cunoscut-o în staţia de autobuz5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei