Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 78 (5285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Handbal

Roman, varianta de rezervă pentru meciul din finala Challenge Cup

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În cazul în care Federaţia Europeană de Handbal nu va omologa sala Liceului cu Program Sportiv pentru finala Challenge Cup, sucevenii trebuie să găsească o altă soluţie.

Varianta de rezervă a fost stabilită în urma discuţiilor purtate în cadrul Consiliului de Administraţie al echipei Universitatea Suceava, după cum a precizat primarul Sucevei, Ion Lungu: “În cursul zilei de marţi am avut o întâlnire la Liceul cu Program Sportiv ca să vedem cum trebuie pregătită sala pentru meciul din semifinalele Cupei Challenge. Trebuie să vedem ce putem face şi în împrejurimi, încercăm să asfaltăm aleile pentru a pregăti cât mai bine această partidă. Ni s-a cerut, ca în cazul în care ajungem în finală, să avem o sală de rezervă. Am prins sala LPS, iar ca rezervă, am vorbit cu primarul de la Roman şi am prins sala de acolo. În măsura în care apare vreo problemă vom disputa meciul la Roman”.

Edilul sucevean şi-a exprimat dorinţa de a vedea echipa suceveană de handbal în finală: “Sperăm să ajungem în finală, iar acolo vom mai vedea. Oricum, este o carte de vizită şi o onoare pentru municipiul Suceava să aibă o echipă în semifinalele Cupei Challenge. Iată că eforturile făcute de Primărie în ultimii nouă ani de zile, dar şi de mine personal, în ultimii 15-20 de ani de când susţin această echipă, au dat roade”

Până să ajungă în finală, sucevenii au de trecut de dubla manşă cu luxemburghezii de la Handball Esch, meciul tur fiind programat pe 20 aprilie, la ora 18:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Roman, varianta de rezervă pentru meciul din finala Challenge Cup.
 Vizualizări articol: 1219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Roman, varianta de rezervă pentru meciul din finala Challenge Cup0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei