Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 78 (5285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ultraj

Maşină de poliţie distrusă cu pietre, sub privirile poliţiştilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O maşină de poliţie a fost distrusă cu pietre chiar sub privirile poliţiştilor chemaţi să aplaneze un scandal.

S-a întâmplat la Arbore, marţi după-amiază, după ce poliţiştii din localitate au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un tânăr din localitate, Cristian Ştir, provoacă scandal la locuinţa sa.

Doi agenţi de poliţie s-au deplasat la faţa locului cu autospeciala de serviciu, iar la adresa indicată l-au găsit pe Cristian Ştir, care era sub influența băuturilor alcoolice.

Iniţial, tânărul, care este recidivist, a declarat că a fost victima unei agresiuni, iar apoi a început să devină violent şi să-i înjure şi ameninţe pe oamenii legii, după care a început să arunce cu pietre în direcţia acestora.

Agenţii s-au ferit de bolovanii aruncaţi de scandalagiu, însă maşina de poliţie a fost lovită în plin.

Parbrizul a fost spart, precum şi geamurile de la portierele din faţă, cupola şi portierele au fost îndoite, iar rampa de semnalizare (girofarul) a fost avariată.

În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze pe suspect, fără a fi nevoie să folosească armamentul din dotare.

Cristian Ştir a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri după-amiază a fost dus de procurorii rădăuţeni în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Rădăuţi şi-au însuşit propunerea procurorilor şi l-au trimis pe scandalagiul de la Arbore după gratii pentru 29 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşină de poliţie distrusă cu pietre, sub privirile poliţiştilor.
 Vizualizări articol: 2681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Maşină de poliţie distrusă cu pietre, sub privirile poliţiştilor4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da....corect trimis de
( 4 apr 2013, 21:40:06
poate nu a fost multumit omul cum agentii de la politie isi desfasoara activitatea .....autospeciala politiei ?????? in Boroaia nu se numeste asa se numeste maxi-taxi cu girofar ca seful de post VASILE APARASCHIVEI E CEL MAI BUN TAXIMETRIST DIN ZONA asa ca daca sunteti prin Boroaia ...in trecere pe la sfanta Manastire .....apelati cu incredere la el il gasiti vis-avi de manastire ...RAPID SI SIGUR DOAR CU AUTOSPECIALA POLITIEI
2.   Dumitrescu campionu trimis de
( 4 apr 2013, 23:13:49
Nu mai aburit lumea, acel Stir Cristian,de 1,60 m si 50 kg,s-a infuriat si a devenit rau deodata cand la vazut pe politistul Dumitrescu Nicolai din Iazlovat, a rupt un stachet din gard,politistul folosind tactica politieneasca , a luat-o la goana, sarind gardul in gradina lui Pietrariu Vasile poreclit Cerneala, iar Stir i-a spart tigaia politistului. Halal politist...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei