Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 78 (5285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cine e şeful?

Direcţia Sanitar Veterinară are un nou director, „invizibil”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Schimbarea de săptămâna trecută de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava, când Octavian Ilisoi, directorul executiv din ultimele luni de zile, a fost înlocuit de Constantin Savu, un nume important în cadrul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), se dovedeşte a fi o adevărată nebuloasă.

S-ar putea spune că noul director a venit la Suceava, dar lipseşte cu desăvârşire. 

 

Constantin Savu, directorul care nu este niciodată la birou

Ajuns la Suceava de o săptămână, Constantin Savu abia a dat pe la birou de câteva ori, pentru perioade foarte scurte de timp. Nenumăratele persoane care l-au căutat nu au primit decât răspunsul „domnul director nu este” „şi nu ştim când îl puteţi găsi”. Inclusiv colegii din instituţie sunt total dezorientaţi şi se întreabă cine este în momentul de faţă şef al instituţiei.

În ultimele zile, reporterii Monitorului de Suceava l-au căutat pe Constantin Savu la birou zilnic, de mai multe ori, pentru a realiza un material cu privire la venirea sa la Suceava şi obiectivele pe care le are la conducerea DSVSA Suceava. Niciodată însă acesta nu s-a aflat la birou. De altfel, Savu nu a lăsat nici un număr de telefon mobil de serviciu, nici măcar colegilor ori la secretariat.

 

Nici o informaţie oficială despre presupusa schimbare de director

În neregulă este însă un alt aspect. Sanitar-veterinarii nu au comunicat nici un fel de date oficiale despre schimbarea din fruntea DSVSA Suceava. Ziariştii au prezentat informaţia mutării doar pe surse, fără nici o confirmare oficială. În aceste condiţii se pot pune o mulţime de întrebări şi apar mari semne de întrebare. A fost suspendat din funcţie Octavian Ilisoi şi, dacă da, din ce motive? În ce calitate şi pe ce perioadă de timp a venit Constantin Savu la conducerea instituţiei? Sunt întrebări logice şi normale, la care, însă, nu am putut primi vreun răspuns.

Cum Constantin Savu nu a fost de găsit, am încercat să-l contactăm telefonic pe Vladimir Mănăstireanu, aflat în fruntea ANSVSA. Acesta a răspuns la telefon doar o singură dată, când ne-a comunicat că se află într-o şedinţă şi nu poate discuta, după care, la nenumăratele apeluri ulterioare, nu a mai fost de găsit.

Aşadar, mutarea făcută la conducerea DSVSA Suceava naşte foarte multe semne de întrebare, adâncite de tăcerea celor care ar putea aduce lămuriri.

 

Scandal legat de o presupusă incompatibilitate în cazul lui Octavian Ilisoi 

Octavian Ilisoi a preluat conducerea instituţiei abia în luna noiembrie a anului trecut, fiind agreat de noua putere. În ultima perioadă, însă, mai multe materiale realizate de o televiziune centrală au scos în evidenţă posibile nereguli la reţeaua de farmacii veterinare a familiei Ilisoi. Mai mult, de aici ar rezulta şi suspiciuni de incompatibilitate cu funcţia de director executiv al instituţiei care are atribuţii de control directe pe linia acestor farmacii veterinare.

De la aceste probleme s-a ajuns şi la mutarea de săptămâna trecută. Octavian Ilisoi a precizat că se află în concediu medical şi că lui nu i s-a comunicat că ar fi fost înlocuit din funcţie.

Constantin Savu are 55 de ani şi este originar din Dâmboviţa. El este doctor în medicină veterinară şi a scris numeroase cărţi de profil, având o imagine bună în rândul medicilor veterinari. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Direcţia Sanitar Veterinară are un nou director, „invizibil”.
 Vizualizări articol: 2148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Direcţia Sanitar Veterinară are un nou director, „invizibil”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DSVDA ..SURSE...PROASTER trimis de
( 4 apr 2013, 19:03:57
UITE.... ASA, SCRIETI.. NEADEVARURI. ACEST DIRECTOR E ZI DE ZI LA SERVICIU,ASTAZI, A PARTICIPAT SI LA SEDINTA DE LUCRU DE LA ORA 12(CE ...SURSE ..PROASTE ..AVETI!!!) ATI ..PIERDUT...O TATA.(ADICA...MAMELON) ..SI AIA ACU E STEARPA. NU VA AGITATI CA ..VA REVENI DR. ILISOI,ASA CUM E NORMAL...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei