Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 63 (5270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îndrumare

Prefectura a realizat ”Ghidul primarilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Prefectura județului Suceava a întocmit “Ghidul primarilor”, document care conţine normele legale ce trebuie avute în vedere la organizarea şi desfăşurarea evenimentelor dedicate zilelor localităţilor, festivaluri, bâlciuri, târguri, pieţe, oboare.

Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava, a declarat: “Ghidul primarilor vine ca urmare a controalelor efectuate anul trecut de comisii mixte, pe linia organizării evenimentelor dedicate zilelor localităţilor din judeţul Suceava, când s-a constatat că primarii nu cunosc normele legale care reglementează desfăşurarea acestui gen de manifestări”. În luna iunie 2012, prin ordin al prefectului judeţului Suceava s-a hotărât constituirea unor comisii mixte de control cu privire la respectarea normelor legale vizând organizarea şi desfăşurarea evenimentelor dedicate zilelor localităţilor din judeţul Suceava, în temeiul prevederilor HG 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice.

Astfel, a fost încheiat un protocol prin care au fost stabilite atribuţii de control pentru fiecare instituţie în parte: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană, Direcţia Sanitară Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina al Judeţului Suceava, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu.

„Având în vedere necesitatea organizării şi desfăşurării acestor evenimente cu respectarea normelor legale din domeniu, am realizat acest ghid pentru autorităţile administraţiei publice locale, structurat pe trei capitole: activităţi premergătoare desfăşurării manifestărilor, activităţi întreprinse în timpul desfăşurării manifestărilor şi activităţi desfăşurate după terminarea manifestărilor. Ghidul a fost transmis tuturor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ. Controalele pe această linie vor continua în baza ordinului emis anul trecut. Vrem să ne asigurăm că sunt respectate regulile de comercializare a produselor şi serviciilor în locuri publice şi că sănătatea şi siguranţa populaţiei nu sunt puse în pericol la acest gen de manifestări”, a declarat prefectul judeţului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura a realizat ”Ghidul primarilor”.
 Vizualizări articol: 1794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectura a realizat ”Ghidul primarilor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INGRIJORATOR trimis de
(18 mar 2013, 15:38:30
GROZAV GHID!ESTE CA CEL ,,FAURIT'' DE O. NICOLAE LA DSP SAU CEL DE LA MEDIU PLIN DE STUPIZENII SI GHIDUISII.PROBABIL NU AVETI CE FACE CU BANII PUBLICI.
MAI BINE SA LE DATI PRIMARILOR BROSURI CU ,,CELE ZECE PORUNCI'' SAU CU O SELECTIE DE ARTICOLE DIN CONSTITUTIE SI DIN CODUL PENAL!!!
SE ANUNTA VREMURI TULBURI.SI TOATE ACESTEA ,IN TIMP CE, DE PE PIATA SE RETRAG ZECI DE TONE DE PRODUSE ALIMENTARE CARE ATENTEAZA LA SANATATEA PUBLICA!!!
DOM' PREFECT,MAI LASATI ,,MARUNTISURILE'' SI OCUPATI-VA DE PROBLEME MAI SERIOASE,VEDETI CA DNA BUCURESTI,CERE ,,JERTFE'' MAI ,,CONSISTENTE''!!!
SPERAM CA ACEST GHID,NU A FOST TIPARIT, TOT PE LA TG.MURES.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei