Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 34 (5241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Obiectiv

Consiliul Judeţean gândeşte un proiect integrat de semnalizare turistică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Consiliul Judeţean Suceava intenţionează să amplaseze în acest an noi porţi de intrare în judeţ, dar şi panouri de semnalizare turistică în marile intersecţii. Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a declarat că este vorba de un proiect integrat la care lucrează deja specialişti din Consiliul Judeţean şi din instituţiile subordonate. Proiectul, a spus Nechifor, va fi făcut după un concept grafic şi artistic personalizat cu impact asupra turiştilor. „Vor fi elemente vizuale. Nu va fi foarte mult text, ci vor fi chestiuni care să atragă atenţia, care să creeze dorinţa de a vizita Bucovina. Mă gândesc, de exemplu, în zona limitrofă cu judeţul Neamţ să promovăm elemente care sunt aproape de acea zonă, precum Muzeul Irimescu din Fălticeni, Mănăstirile Probota şi Slatina. Dacă discutăm de intrarea de la Bistriţa, sigur că o să promovăm zona Dornelor şi la fel dacă discutăm despre alte intrări. De exemplu, la Păltinoasa e o zonă foarte importantă şi propice de a promova dinspre Suceava ceea ce poţi să vezi mai departe spre Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc sau, dacă vii dinspre Humor, vom promova elemente legate de zona Fălticeni. Vrem să mergem în felul acesta nu doar pe ceea ce înseamnă mănăstiri sau obiective turistice. Încercăm să creăm un concept şi am creat un grup  de lucru format din oameni din CJ, dar şi din insituţiile subordonate”, a declarat Nechifor. Astfel de panouri de semnalizare turistică se vor regăsi şi pe aeroportul de la Salcea, dar şi în gara din Burdujeni. În total, a spus Nechifor, vor fi amplasate în jur de 30-35 de astfel de elemente de promovare vizuală în tot judeţul. Pentru această investiţie, Consiliul Judeţean caută finanţare nerambursabilă de la Ministerul Turismului. În cazul în care aceasta nu va fi obţinută, proiectul va fi realizat cu bani de la bugetul propriu al Consiliului Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean gândeşte un proiect integrat de semnalizare turistică.
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Consiliul Judeţean gândeşte un proiect integrat de semnalizare turistică4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei