Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 32 (5239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Perfecţionare

Proiect pentru favorizarea succesului şcolar, demarat de IŞJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şase inspectori şcolari din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava şi şase formatori consilieri în educaţie din judeţ au prilejul de a se perfecţiona în Braga, Portugalia, în perioada 8-21 aprilie, în cadrul unui program Leonardo da Vinci, proiect finanţat de Comisia Europeană. IŞJ Suceava desfăşoară concursul de selecție, cei interesaţi putând să-şi depună dosarul de candidatură la registratura instituţiei, până pe 15 februarie, probele de concurs urmând să se desfăşoare în data de 19 februarie.
„Proiectul <Practici inovatoare şi strategii pentru favorizarea succesului şcolar> se adresează unui grup de şase formatori consilieri în educaţie şi şase inspectori şcolari care vor forma grupul de experţi în succesul şcolar la nivelul judeţului Suceava, în vederea formării psihopedagogice a cadrelor didactice pentru aplicarea şi adaptarea creativă în şcolile din judeţ a practicilor inovatoare, a strategiilor, metodelor şi experienţelor dobândite care favorizează succesul şcolar”, anunţă coordonatorii proiectului. Toţi participanţii trebuie să aibă o bună cunoaştere a managementului şcolar şi a politicilor educaţionale.
Obiectivul general al proiectului este reprezentat de formarea unui grup de experţi în succesul şcolar în vederea aplicării şi adaptării practicilor inovatoare, strategiilor şi metodelor care favorizează succesul şcolar la specificul şcolilor din judeţul Suceava. Totodată, programul îşi propune să identifice noi strategii şi practici care să favorizeze reuşita şcolară.
Participanţii la mobilitate vor participa la activităţi zilnice, respectiv ateliere, prezentări, dezbateri, seminarii şi analize cu profesionişti în domeniu de la instituţiile de primire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiect pentru favorizarea succesului şcolar, demarat de IŞJ.
 Vizualizări articol: 1271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Proiect pentru favorizarea succesului şcolar, demarat de IŞJ5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei