Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 32 (5239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Flutur îi invită pe liderii judeţeni ai PSD, PNL, PC şi PP-DD să semneze declaraţia de susţinere a Sucevei ca viitoare capitală de regiune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, îi invită pe liderii judeţeni ai PSD, PNL, PC şi PP-DD să semneze o declaraţie comună pentru susţinerea Sucevei ca viitoare capitală de regiune. Gheorghe Flutur a întocmit o „Declaraţie privind reprezentarea intereselor judeţului Suceava în procesul de reorganizare administrativ-teritorială (Suceava – capitală de regiune), document pe care a anunţat că îl va trimite pentru a fi semnat la preşedinţii organizaţiilor judeţene Suceava ale PSD (Cătălin Nechifor), PNL (Alexandru Băişanu), PP-DD (Traian Tudor) şi PC (Paul Rusu). În această declaraţie, Gheorghe Flutur menţionează că Suceava răspunde criteriilor europene de a deveni centru regional administrativ, adăugând că structurarea regiunilor trebuie să se bazeze pe entităţi teritoriale a căror funcţionalitate „s-a cristalizat de-a lungul timpului în conştiinţa locuitorilor”. „Bucovina şi Suceava au vechi tradiţii în ceea ce priveşte organizarea teritorial-administrativă, Bucovina apărând ca unitate administrativă încă din anul 1918. Astfel, prin Decretul pentru administraţia Bucovinei nr. 3715 din 18 decembrie 1918, Bucovina reprezenta unul dintre cele patru regimuri administrative, alături de Transilvania, Basarabia şi Vechiul Regat”, se precizează în declaraţia întocmită de liderul PDL Suceava.

Semnatarii acestei declaraţii ar urma să formuleze un punct de vedere comun pe care îl vor susţine la toate instituţiile şi autorităţile administraţiei publice, în cadrul tuturor dezbaterilor, la nivel local sau naţional, fie ele tehnice sau politice, „pentru ca interesele legitime ale judeţului Suceava să fie promovate şi respectate, iar municipiul Suceava să devină Capitală de Regiune”.

„Semnatarii convin asupra informării reciproce continue, anterior şi în cursul procesului de regionalizare, prin comunicarea datelor şi informaţiilor esenţiale de care dispun, necesare a fi cunoscute de toţi, pentru desfăşurarea unei acţiuni de sprijin coerente, politice şi administrative, în vederea atingerii dezideratelor propuse de prezenta declaraţie”, se mai spune în document.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îi invită pe liderii judeţeni ai PSD, PNL, PC şi PP-DD să semneze declaraţia de susţinere a Sucevei ca viitoare capitală de regiune.
 Vizualizări articol: 2414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 10 voturi
Flutur îi invită pe liderii judeţeni ai PSD, PNL, PC şi PP-DD să semneze declaraţia de susţinere a Sucevei ca viitoare capitală de regiune4.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Orgoliu de capitala! trimis de
( 9 feb 2013, 11:35:35
Flutur ii da inainte si tare cu Suceava Capitala de regiune! El stie ca asta gadila orgoliul bucovineanului, dar nu se uita in buzunarul lui sa vada ca-i gol. De asemenea el uita faptul ca o capitala e locul in care se produc si se invart niste bani si nu e locul in care se sta cu mana intinsa timp de 4 ani, poate ne-o mai da cineva sa carpim cate ceva, sa centurim, sa varuim, sa aeroportuim, sa bucovinim etc. Bai tata, nu se face capitala cu un Mall si 3 supermarketuri si alea pe duca, o capitala adevarata trebuie sa traiasca si sa prospere pe baza a ceea ce produce in ograda proprie fara a mai iesi la cersit. Si din fericire, sau din pacate pt unii, sunt cateva asemenea orase care merita sa stea in fata. Am sa enumar doar 3: Timisoara, Cluj, iar de pe la noi .... Bacaul.
2.   Comentariu trimis de
( 9 feb 2013, 12:53:51
Raminem ultimii din aceasta tara
3.   Pt herrrr trimis de
( 9 feb 2013, 12:56:28
ba da prost mai esti mi-e scarba mie cata prostie ai in dovleac
4.   Catre Vulturul_Plesuv trimis de
( 9 feb 2013, 13:12:06
Salut prietene,la multi ani 2013.Nu-ti mai bate capu cu Hitler al nostru asa e el si nu poti sa-l schimbi.
5.   Mai sa fie trimis de
( 9 feb 2013, 13:37:00
Ti-am zis ca nu poti sa-l schimbi?a ramas la fel Hitler de cretin desi i-am dat viagra ca sa-l tratez.ZNici o sansa
6.   Am o solutie trimis de
( 9 feb 2013, 13:44:12
Am o solutie pentru fondurile la soseaua de centura.În perioada în care a fost preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur a decontat 93 de deplasări cu avionul pe ruta Suceava-Bucureşti reprezentand 54.000 lei din bugetul Consiliului Judeţean .Mai avea putin si ar fi fost in fiecare zi in avion in zbor.Eu inteleg ca-l cheama flutur dar nu e cazul sa tinda la statutul de zburatoare al insectei respective.Propun ca acesti bani sa fie returnati CJ Suceava si sa se faca cativa km la soseaua de centura ca tot il arde grija mereu de ea.
7.   Am o solutie trimis de
( 9 feb 2013, 14:29:41
Mai am o solutie pentru soseaua de centura.O alta persoana extrem de preocupata de acest subiect este doamna Ardeleanu.Ea a fost numita presedinta comisiei pentru oarece paranghelii francofoane.Presupunanad ca doamna a mai participat la asemenea manifestari ia sa vedem putin.In perioada 8-12 iulie 2012 a avut loc la Bruxelles Adunarea parlamentara a francofoniei.Au participat 10 parlamentari(binenteles ca si USL ca le place si lor sa petreaca francofon)."Deplasarea sa se efectueze cu avionul:
Doamna deputat Sanda -Maria Ardeleanu si doamna Cristina Sava pe ruta Bucuresti-Bruxelles si retur.Sa se acorde pentru doamna deputata Sanda-Maria -Ardeleanu si doamna Cristina Sava drepturi de diurna categoria a II-a .100% pentru 6,5 zile cazare plafon B pentru 6 nopti si un avans de 50% pentru decontare ulterioara,"
8.   Sa petrecem francofon trimis de
( 9 feb 2013, 14:37:12
Ia sa vedem putin programul special :
"Dimanche 8 juillet
Soiree Reception d"accueil -Cocktail belge
Thon Hotel Eu
Mardi 11 juillet
Reception dinatoire a L"hotel de Ville de Bruxelles
Mercredi 11 juillet
Diner de gala Concert Noble
Frumos sa petreci francofon pe banii de taxe si impozite.propun ca doamna Ardeleanu sa renunte la aceste manifestari francofone si sa doneze banii pentru soseaua de centura ca tot o intereseaza extrem subiectul.
9.   Cu mască și fără mască trimis de
( 9 feb 2013, 14:39:22
Hai să o spunem pe șleau:acest Radu lui pește prăjit este mister Raul Rotaru și nicidecum Băișanu.Avea interes să-i faca publicitate fiindcă a rămas în locul lui.Știu că voi fi cenzurat dar câțiva tot vor citi.Deja ai prostit prea multă lume Răducule !Aștept ...
10.   Comentariu trimis de
( 9 feb 2013, 17:36:13
E un fraier ,lingau, care provoaca doar scarba prin ineptiile care le debiteaza!
Are basici pe limba din campania electorala si cateva luni s-a dat la fund, pana i
s-au vindecat.
Oricum ai lui ''profesori'' si-au dat cu stangu'-n dreptu' si-acum, doar daca mai apare vre-un articol opozant mai latra , in rest suge!
11.   Pt gunoiul de Radumasiiii trimis de
( 9 feb 2013, 18:17:18
Probabil cei de la Monitorul o sa-mi baneze IP-ul sa nu mai pot posta fiindca indraznesc sa ma iau de acest gunoi al societatii, dar nu ma pot abtine. De pe calc de la servici deja nu mai pot posta comentarii inca din campania electorala pentru ca am indraznit sa-l numesc pe Mirza colhozar. Dar sa revenim Radumatii......ia mai spune-ne noua asa frumos si raspicat ce ne spuneai si in campanie, si anume ce masuri va lua guvernul Ponta pentru ca noi prostimea sa traim mai bine, ca erai foarte vocal atunci. Sti ce faceti voi pui de securisti in frunte cu copilotu' ? Distrugeti si farama de mici firme care mai exista in tara asta dar in schimb incurajati asistatii social. Si ca sa spun doua vorbe si despre subiectul articolului......cat de cretin poti sa fi ca sucevean si bucovinean sa sustii alt oras sa devina capitala de regiune? Bineinteles noi ne-am prins de mult ca tu Radumatii nu ai cum sa fi din Bucovina, pentru ca ai clampanit atata impotriva interesului acestei regiuni. Sper doar sa nu ai urmasi si daca ai sa nu apuce sa duca naravul mai departe.
12.   Catre daddy_caz trimis de
( 9 feb 2013, 18:37:26
Crezi ca daca folosesti un limbaj infect de basist ma impresionezi?Sunt obisnuit cu handicapatii si prostalaii basisti.Am trait 4 ani de regim corupt si infect sub PDL si m-a marcat pe viata.Referitor la impartirea teritoriala te intreb si pe tine cum intreb pe toata lumea si nimeni nu-mi raspunde:regiunea fantoma a carei capitala o vrea Flutur la Suceava din ce judete ar fi compusa???.referitor la impozitul forfetar sigur ca nu sunt de acord asa cum nu am fost de acord sub Boc.Asta nu inseamna ca nu ii urasc la fel de mult pe PDL-isti.Dar vad ca de cele 9 miliarde de euro pe care le-a pierdut basalaul nu te intereseaza.
12.1  RE: Catre daddy_caz trimis de
( 9 feb 2013, 22:29:29
el ti-a vorbit f frumos pt cat meriti, 'infectule'. Dar daca tot vrei limbajul ala de care zici, ia de aici: MARSH IN PI7DA ☭  DE ASISTAT BORAT!

CUM POTI TU ZICE CA NU VORBESTI IMPOTRIVA INTERESULUI BUCOVINEI, MA RAHAT DIN PAILANDA, CA SUCEVEAN NU POTI FI! DE UN AN INTREG VII SI NE F|.|TI LA CAP CU USL-UL TAU CARE AVEA UN SINGUR PROGRAM: JOS BASESCU. PANA SI CURCA DE BADEA A RECUNOSCUT ASTA IN DIRECT. DA ALA, CARE NU A MUNCIT O ZI IN VIATA LUI, ASA CUM NICI TU SI NICI BAISANU NU ATI FACUT.

Daca venea Nechifor cu propunerea asta cu capitala (chiar daca avem sanse mai putine), il aplaudam si crestea in ochii sucevenilor! Dar e un p0rc fara cooaie care sta plecat in fata lui nechita si fenechiu de la iasi. Acuma cand Flutur face asta, il scuipati?

Nu conteaza ce regiune sa fie cu capitala la Suceava. Ca e doar SV-BT sau 4 judete sau 8, noi trebuie sa incercam.

20 de ani ne-a trebuit ca sa-l regretam pe Ceusescu, inca 20 si are statui in fiecare oras din tara, cum zicea Vadim. Dar ca sa-l regrete pe Basescu dupa ce cade si guvernul de dreapta, nu o sa le trebuiasca romanilor 20 de ani, si doar vreo 3-4. O sa mancati tarana, dar o sa fie prea tarziu, iar tu stii si tu ca situatia e asa cum este. Nu sunt bani! Trebuie sacrificii.

Dar degeaba iti spun toate asta ca tu esti bagat in sistem. Daca comentariul de mai sus zice bine si te cheama Raul, sa-mi soogi  ☭ . Nume de tigan!

AFARA!!!
13.   Regiunile trimis de
( 9 feb 2013, 23:22:25
intrebati pe cei in virsta despre regiuni ca vom pati ca Botosaniul cind totul era la Suceava , dar Botsaniul are Cultura iar sucevenii Bazarul ; vom ramine in urma tuturor daca nu avem administratie regionala : noua varianta cind va fi deschisa, atunci cind li se face mila altora ca a murit Flutur (doamne fereste) sau bucovinenii si moldovenii.
14.   Comentariu trimis de
( 9 feb 2013, 23:46:00
Multa lume poate scoate din sarite acest cretinoid, parerea mea este sa nu-l mai bagam in seama , ca oricum latra mult si fara rost, e mai dobitoc decat prevede legea!
15.   Catre toti basistii cretini trimis de
(10 feb 2013, 08:05:24
PDL,Basescu si Flutur au facut cel mai mare rau Romaniei din 1990 incoace.Au instaurat un regim dictatorial,corupt pana in maduva oaselor,au distrus institutiile statului ,ne-au vandut ungurilor si au facut sa fim priviti in Europa ca ultimii rahati.
Credeti ca voi cativa postaci basisti imputiti si platiti de Flutur veti reusi sa reinstaurati atmosfera de teroare si putreziciune morala?Tot credeti ca Suceava e centrul basismului dar va inselati.La alegeri Flutur a luat bataie de la oricine de i-au sarit fulgii si a intrat in parlament pe usa in dos.Toti veniti cu prostia asta cu regionalizarea si debitati cretinitati ca sa facem o regiune doar cu Suceava sau cu suceava Botosani.Sunteti niste cretini fascisti si imputiti,postaci basisti.Dobitoci care nu mai aveti nici o putere si doar latrati in van.
16.   Catre Hitler cel cretin trimis de
(10 feb 2013, 09:21:05
Ceea ce faci tu e o mare porcarie.Si nu cred ca tu ar trebui sa vorbesti.Am vazut faptul ca esti simpatizant legionar si fascist si ca esti de acord cu holocaustul asupra evreilor.Cat despre tema regionalizarii este o tema falsa.Flutur a folosit-o in campanie si o foloseste si acuma in mod demagog si populist.Asa a facut tot timpul.Nu poti sa faci o regiune dintr-un judet .Nu poate exista regiunea Suceava formata doar din judetul suceava.Cine sustine asta este un mare cretin.ca sa faci o regiune trebuie sa ai 4,5 judete.asa ca nu incita lumea pe teme false.ma mir ca nimeni nu s-a sesizat ca esti fascist,legionar si discriminezi evreii.
17.   * trimis de
(10 feb 2013, 09:40:16
unii spun ceea ce gândesc, alţii... nu gândesc ce spun
dar mi-e oftică p-aceia ce se prefac până le iese
Flutur mai are "priză" ? mai are, ceva , presupunhappy
dar feeling real pentru suceveni n-are (cât să-i pese )
18.   Catre ABCADAR trimis de
(10 feb 2013, 09:59:59
Salut prietene,ce mai faci?Cat am fost plecat la chilia lui dannil sihastru sa meditez si sa dansez cu lupii ai ramas singur aici.Ca asa este aici pe acest sit.Sunt 100 de basisti pdl-isti si doar doi,trei contra lor.Cat erai singurel s-au napustit ca o haita de hiene asupra ta.Acuma am venit si eu si am preluat o parte din injuraturi si mizerii.mai este si Vultur_plesuv.deci putem face fata postacilor basisti.Si o sa dezvaluim in continuare toate nenorocirile pe care le-a facut Basescu cu gasca lui.Si daca USL va face nenorociri le vom dezvalui si pe acelea.Traiasca societatea civila.
18.1  RE: Catre ABCADAR trimis de
(10 feb 2013, 10:36:46
în ganglionul nostru bazal se-acumulează.. diverse
(în cazul meu singurătatea lipseşte cu desăvârşire)
măi Răducule măi, de ce-ţi place să ţi se reverse
peste creştet, peste tine .. lături de neiubire ?!happy

19.   Comentariu trimis de
(10 feb 2013, 11:30:17
DL.fluturandache sta foarte bine la capitolul propaganda,se cunoaste ca a fost scolit si crescut pe timpul comunismului.mai prost sta la capitolul realizari,bineinteles nu personale ci pentru binele si prosperitatea celor care l/au ales presedinte de consiliu judetean,parlamentar si cu ajutorul carora a ajuns si in conducerea centrala a partidului care a fost atitia ani la guvernare.Intradevar a profitat de functiile enumerate mai sus si a adus ceva bani din "cersit" insa nu a facut nimic trainic pentru ca in judet sa se produca ceva.mai mult a pus cat a putut umarul la taierea si vinderea catre straini a padurilor Bucovinei,la saracirea populatiei prin sprijinirea politicii de austeritate a PDL,lucruri care se vad destul de clar in toate statisticile.asa ca "ciocul mic",ai adus bucovineneii in situatia de a sta cu capul plecat si de a/si accepta soarta hotarata de altii.
20.   Comentariu trimis de
(10 feb 2013, 11:49:40
aceasta campanie a d/lui fluturandache de a se stabili capitala regiunii la Suceava este facuta numai pentru a da vina pe actualii oameni aflati la conducerea judetului si de a recastiga din popularitatea avuta odata in judet cand intradevar a fost votat chiar si de catre mine lucru pe care am ajuns sa/l regret deoarece acesta nu a facut nimic din ce a promis ca va face spre binele cetateanului si din contra a facut numai spre raul acestuia.el stie foarte bine ca Suceava nu are cum sa fie desemnata capitala de regiune si prin propaganda pe care o insceneaza demonstreaza adevaratul caracter al acestui om.el trebuie sa stie ca asa cum ii pasa minoritarului ungur din Romania de autonomia tinutului secuiesc tot asa ilintereseaza si pe omul din bucovina daca capitala regiunii este la Suceava,Iasi ,ori Botosani.omul este interesat sa aiba un nivel de trai cat mai ridicat lucru pe care nu a/ti reusit sa/l face-ti nici unul din politicienii de dupa 1989 de cand nivelul de trai a scauzut continuu motiv pentru care poporul a ajuns sa regrete pe dictatorul Ceausescu.implicarea in stabilirea capitalei unei anumite regiuni fara a avea argumente temeinice pentru aceasta este legata de orgoliul unor oameni care se
vad ramasi in istorie ceea ce iarasi demonstreaza ce caracter si personalitate au.
in istorie vor ramane oamenii care intradevar vor face ceva pentru ca poporul sa iasa din saracia lucie in care se afla nu toti papagalii care inventeaza diferite teme si subiecte pentru a aparea pe prima pagina a ziarelor.rusine sa le fie acestora.
21.   Bre raducu sclavucu, bre !!! trimis de
(10 feb 2013, 12:23:59
Ce te tot legi de centura Sucevei, bre ??? N-are t a r f a sefa =mamicuta ta loc de munca ??? Trimite-o la abCESedar cu buze mari s-o invete cum se pupa-n dos psd-istii si va produce mai multi bani decat pe centura . Nu-i asa lingailor ???winking
22.   Specialitatea casei: pește prăjit trimis de
(10 feb 2013, 13:11:05
Stasera grande festa a club Rotary. Parola de intrare este Raoul.Potăile nu au acces.
23.   Comentariu trimis de
(10 feb 2013, 14:08:16
va rog frumos nu-l mai bagati in seama pe acest OLIGOFREN cu nume de zacusca nemteasca ca dupa felul cum vorbeste cred ca nu-i place apa si sapunul. IDIOT ABJECT asta esti hitleristule
24.   Felicitari lui Janik trimis de
(10 feb 2013, 16:18:09
Felicitari pentru comentariile pertinenente .Salutati vulturul_plesuv.Fratilor,nu lasati postacii basisti platiti de Flutur sa ne murdareasca vietile.Nu-i lasati sa ne faca viata mizerabila.dati-le replica pe masura.
25.   Apel pentru antibasisiti si pentru oamenii normali trimis de
(10 feb 2013, 16:33:36
Fratilor haideti sa vedem ce putem face cu Hitler cel nebun.Pe langa faptul ca e fascist ,legionar si contra evreilor mai e si nebun,incoerent si porcos,murdareste si situl acesta si face atmosfera irespirabila.Astept propuneri si ce putem face sa-l anihilam pe nebun.
25.1  RE: Apel pentru antibasisiti si pentru oamenii normali trimis de
(11 feb 2013, 00:02:44
Eu propun următoarele metode de anihilare:
1. Cea propusă de însuși Herr, care își cunoaște cel mai bine slăiciunile.
2. Să-i i s o u g i p@ul@ până îi intră cearceaful în kour din cauza vacuumului creat de tine, și poate moare de constipație.
3. Să-i i s o u g i p@ul@ până îi tragi ochii din orbite să nu mai vadă tastatura calculatorului.
4. Să-i i s o u g i p@ul@ în aer liber până îi tragi pe țeavă și mucii din nas, poate moare de pneumonie din cauza aerului rece de afară.
5. Să-i i s o u g i p@ul@ până i se topește în gură la tine și se va sinucide pentru că nu mai poate procrea.

Concluzia: s o u g e - i p@ul@ și sigur o metodă din cele 5 va reuși. Dacă singur nu faci față, cheamă-i și pe poetul oligofren, pe bald eagle și încă vreo doi bolșevici
26.   Lehăul trimis de
(10 feb 2013, 18:17:48
Deocamdată singurul care a spus ceva concret aici este Herr. Cred că cel ce trebuie anihilat ești tu Radu lui pește prăjit,scursură comunistă.
27.   Bulangiul Fantomas trimis de
(10 feb 2013, 19:13:52
Nici nu ma mira faptul ca-l sprijini pe oligofrenul de Hitler.Toti postacii lui Flutur sunteti oligofreni.
28.   Pt. HerrBlödeFotze et alii trimis de
(10 feb 2013, 20:38:49
Tocmai am citit pe un ziar local din Piatra Neamt ca Pinalti, zis Gheorghe Stefan, nici nu vrea sa auda de capitala la Suceava sau chiar Piatra Neamt.
"Propunerea corectă ar fi să fie Iasiul capitala regionala, nicidecum Piatra Neamt. Hai să fim serioşi si realisti, Iasiul este cel mai merituos, e istoric, e important, de ce sa vorbim prostii", a declarat Gheorghe Stefan. Asa ca, manca-mi-ai cacofonia, cu cine ai vrea sa faca Suseava rejiune ??
29.   Bravo trimis de
(10 feb 2013, 21:44:20
Bravo Sinegloria ai punctat perfect.Totul nu este decat o incercare disperata a lui Flutur de a iesi in fata populist ridicand o tema falsa si fara valoare.
30.   E "grele" pentru patlagelele ...indata stricate trimis de
(10 feb 2013, 21:55:50
Bre raducule-m u i ucule. Bre abcESEdare, bre, Bre toti ratatii si retardatii care credeti in usl-isti !!! Voi chiar n-ati realizat ca usl=diavol ??? "Fa-te frate cu diavolul pana treci puntea"... Bre nosferatus, azaziel si nepomenitule !!! BREEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!! Voi suntetei mai idioti , mai cretini si mai prosti decat prevede legea !!! Cam cat de retardat poate fi o persoana ca INCA sa CREADA in PROMISIUNILE si MINUCIUNILE usl-ului ???
31.   Catre Yoyo1 trimis de
(10 feb 2013, 22:01:07
Bai postacule basist platiti de Flutur,ia mai taceti ca faceti praf.Gata v-a trecut vremea.Patru ani cu basescu si flutur ati nenorocit tara.Acuma gata,ati perdut alegerile,USL are 75%,Basescu va pleca la pensie,E vremea USL.Dupa ce ca basescu ne-a nenorocit 8 ani acuma ne-a nenorocit pana in 2020.A venit fara 9 miliarde de euro de ce negociator bun e.
32.   Catre postacu Aburitu trimis de
(11 feb 2013, 08:09:03
Postac fluturist,propunerile tale sunt exceptionale dar ce va nu e in regula.exista o problema mare de tot.Numai problema e mare ca restul....Trebuie sa-ti dezvalui un secret dar ramane intre noi doi.Hitler al nostru nu mai are p@ul@.
In timp ce vizita un lagar, Hitler este intrebat ceva de unul din detinuti. Hitler il executa imediat. Mergand mai departe, un alt detinut il saluta, Hitler il executa imediat. Pe la sfarsitul vizitei, in ultima camera, era un baietel care, in momentul in care intra Hitler, incepe sa cante. Hitler il intreaba :
- De ce canti?
Baiatul: Mai am 2 zile si fac 10 ani!
Hitler: Imi place ca esti optimist!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei