Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 26 (5233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În luna îndrăgostiţilor

Sejur de două persoane la Veneţia, concert Alex Velea şi concursuri amuzante, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În luna februarie, cea mai romantică perioadă din an, la Iulius Mall Suceava se desfăşoară o campanie plină de surprize – „ Dragostea se citeşte pe buze”, în care clienţii centrului comercial sunt răsplătiţi cu premii atractive, concursuri haioase şi un superconcert Alex Velea.

Zilnic, în perioada 1-14 februarie 2013, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor fi răsplătiţi cu premii surpriză. Marele câştigător, desemnat prin tragere la sorţi chiar de Valentine’s Day, îşi va putea invita perechea într-un sejur de vis, pentru două persoane, în cel mai fascinant oraş: Veneţia.

Pe 14 februarie, între orele 14.00 şi 20.00, Iulius Mall îi aşteaptă pe tinerii îndrăgostiţi să participe la o serie de concursuri trăznite. Cele mai hotărâte perechi îşi vor uni destinele prin căsătorii pentru o zi, însă doar după ce trec de maratonul care să demonstreze trăinicia sentimentelor. Perechile participante vor putea spune „Da” după ce au parcurs cele cinci probe: a sărutului, a rezistenţei, a soacrei, a primului dans şi a bebeluşului. 

De la ora 18.00, la etajul Iulius Mall, cuplurile sucevene vor participa la reuniunea săruturilor simultane. Cei care nu au găsit cadoul perfect pentru persoana dragă se vor inspira din prezentările noilor colecţii ale brandurilor din Iulius Mall. Pentru ca distracţia să fie completă, invitatul special al serii este Alex Velea.

Şi cei care preferă să-şi arate dragostea navigând pe internet vor fi răsplătiţi de Iulius Mall. În perioada 4-14 februarie, fanii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava care decorează o felicitare de Valentine’s pentru a o trimite persoanei iubite intră în competiţia sentimentelor. Cea mai votată felicitare va fi premiată cu un weekend la munte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sejur de două persoane la Veneţia, concert Alex Velea şi concursuri amuzante, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sejur de două persoane la Veneţia, concert Alex Velea şi concursuri amuzante, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei