Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 13 (5220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Primăria Fălticeni construieşte 700 de parcări de reşedinţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Fălticeni va cheltui în acest an în jur de 600.000 de lei de la buget pentru construirea unui număr de 700 de parcări de reşedinţă. Primarul Cătălin Coman a declarat că parcările vor fi amenajate în special în zona străzilor principale, pentru a fluidiza traficul rutier. El a spus că pe raza municipiului au fost inventariate 1.700 de locaţii unde pot fi amenajate parcări, însă din cauza resurselor financiare insuficiente în acest an nu pot fi construite decât 700 de locuri de parcare. Parcările, a spus Cătălin Coman, vor fi cu taxă, primăria urmând să emită abonamente anuale care vor costa 120 de lei. “Lipsa locurilor de parcare reprezintă una dintre problemele cu care se confruntă municipalitatea fălticeneană. Deja la primărie sunt depuse 1.200 de cereri pentru locuri de parcare. Din păcate, în acest an nu avem fonduri decât pentru 700 de locuri de parcare. Ne propunem să amenajăm parcări în primul rând pe străzile principale precum Sucevei, Republicii, 2 Grăniceri, pentru a fluidiza traficul, dar vom construi şi printre blocuri. Vor fi parcări asfaltate şi iluminate”, a spus primarul de Fălticeni.

 

Investiţii noi în Fălticeni

El a arătat că în acest an, la nivelul municipiului vor fi demarate mai multe investiţii noi, amintind în primul rând de extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare, care se va realiza cu fonduri europene prin Programul Operaţional Sectorial-Mediu. „Va fi o investiţie de 20 de milioane de euro. Se vor realiza 17,5 kilometri de reţele de apă şi 20,3 kilometri de reţele de canalizare, vor fi reabilitate staţiile de captare a apei şi va fi construită o staţie de epurare. După această investiţie, gradul de racordare a populaţiei la sistemul de apă va fi de 100%, iar la canalizare de 83%”, a explicat primarul. El a adăugat că tot în acest an vor mai fi amenajate opt noi locuri de joacă pentru copii, vor fi asfaltate străzile care vor fi afectate de investiţia în extinderea reţelelor de apă şi canalizare, va fi reabilitată Casa de Cultură şi vor continua lucrările la noul spital municipal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Fălticeni construieşte 700 de parcări de reşedinţă.
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Primăria Fălticeni construieşte 700 de parcări de reşedinţă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei