Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 9 (5216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Scandalagii

Un barman şi un agent de pază, agresaţi de clienţi într-un bar din Galleria Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Scene violente s-au petrecut sâmbătă seara într-un bar din incinta Galleria Mall, barmanul de serviciu şi un agent de pază chemat la faţa locului fiind agresaţi de doi clienţi ai localului.

Conform anchetei poliţiei, în jurul orei 19.50, în local a intrat un grup format din cinci tineri care s-au aşezat la o masă lângă bar. Cei cinci i-au solicitat barmanului, Florin S., o comandă, iar când acesta s-a apropiat de masă pentru a-i servi, unul dintre ei a început să-l înjure şi să-l insulte. 

„M-a chemat un client la masă să iau o comandă, unul dintre ei avea un pistol de jucărie cu bile. A tras după mine, în spate, m-am întors spre el şi atunci a mai tras o  dată şi m-a atins cu o bilă în cap. L-am sunat pe administratorul clubului, i-am spus că sunt nişte clienţi care fag gălăgie şi el mi-a zis să-i chem pe băieţii de pază”, a relatat barmanul.

 

Barmanul, lovit, înjurat, scuipat şi ameninţat

În câteva minute, la faţa locului au ajuns doi agenţi de pază de la SC IPS SRL, care s-au deplasat la masa tinerilor în cauză. Conform anchetei poliţiei, acelaşi tânăr pus pe scandal, identificat în persoana lui David Păstru, în vârstă de 18 ani, din municipiul Suceava, s-a ridicat de la masă şi a încercat să-l lovească pe un agent, dar a fost oprit de unul dintre însoţitorii săi.

La un moment dat, agenţii au ieşit afară, pentru a sesiza poliţia, iar David Păstru a pătruns în spatele barului, unde a sărit la barmanul care a chemat agenţii de pază. Angajatul localului a fost lovit cu palma, înjurat, scuipat şi ameninţat, scenele de violenţă fiind înregistrate de o cameră video.

 

Agentul de pază, lovit cu pumnii în timp ce-l imobiliza pe unul dintre scandalagii

Circul nu s-a terminat aici şi, precizează Poliţia, acelaşi David Păstru, însoţit de unul dintre tinerii cu care a venit la masă, a sărit la bătaie şi la agenţii de pază. Unul dintre agenţi a pulverizat spray iritant lacrimogen şi l-a imobilizat pe tânărul de 18 ani, în îmbrânceala creată agentul de pază fiind lovit de un alt tânăr din anturajul lui Păstru, care nu a fost încă identificat de poliţie. 

Agentul de pază a suferit o contuzie facială şi o plagă la arcada stângă, fără a necesita transportarea la spital. De asemenea, barmanul nu a solicitat nici el îngrijiri medicale. Ambii au declarat poliţiei că se vor prezenta astăzi la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava pentru a-şi scoate certificate medicale care să ateste leziunile pe care le-au suferit şi au declarat că vor să depună plângeri penale împotriva agresorilor.

Poliţiştii au demarat o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi ameninţare, continuând cercetările. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un barman şi un agent de pază, agresaţi de clienţi într-un bar din Galleria Mall.
 Vizualizări articol: 4183 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un barman şi un agent de pază, agresaţi de clienţi într-un bar din Galleria Mall5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu se face asa trimis de
(14 ian 2013, 11:33:48
Vad caci in suceava au aparut tot felul de smecheri de mina a doua,daca nu i-a placut cine a luat comanda putea sa cheme alt ospatar sau ospatarita dupa placul lui,sau sa schimbe localul nu sa loveasca angajatii doar cistiga piinea cinstit.Am mai vazut si eu din astia cu 100 de lei in buzunar lumea e a lor.De acea tinarul ospatar sa il dea in judecata deoarece era in timpul serviciului.Iar despre agentii de paza si ordine citi ani aveau ,dupa mine cred caci erau minori de 12-14 ani daca au reusit sa faca cu ei asa ceva si inca ceva sa mai mearga si ei la sala doar nu sint paznici la fabrica

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei