Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 9 (5216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Distracţie şi „tombola dărilor locale”, la Revelionul Pensionarilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape două sute de vârstnici din municipiul Rădăuţi au sărbătorit trecerea în noul an sâmbătă seară, la Revelionul Pensionarilor, petrecere organizată de primarul Aurel Olărean, la un restaurant din localitate. În afara meniului deosebit şi a atmosferei de sărbătoare, participanţii au avut parte de o surpriză, o tombolă în care au fost extrase biletele cu numele a 60 de pensionari, o treime dintre participanţi, pentru care taxele şi impozitele locale pentru anul 2013 vor fi achitate de primar.

„Am spus în mai multe rânduri că soarta bătrânilor, a pensionarilor din municipiu, nu îmi este indiferentă. La fel ca şi în ultimii ani am decis să organizez o petrecere pentru cei mai vârstnici rădăuţeni, un Revelion al pensionarilor, şi sper că petrecerea a fost la fel de apreciată ca şi cele anterioare. O atenţie deosebită am acordat meniului şi atmosferei, şi de aceea cred că părinţii şi bunicii noştri, toţi cei care au participat la petrecere, au fost mulţumiţi. Mai mult, am decis ca împreună cu o parte dintre consilierii mei să achit dările locale pentru câteva zeci de pensionari, categorie de vârstă care este ignorată de actualii guvernanţi”, a precizat primarul rădăuţean.

 

Maria M.: „În această noapte mi-am adus aminte de anii tinereţii...”

Cine a intrat în localul în care a fost organizată petrecerea a rămas surprins de atmosfera de chef şi de aglomeraţia de pe ringul de dans, ring pe care evoluau bunici şi bunicuţe cu o vigoare care i-ar fi impresionat chiar şi pe nepoţii lor. „Este a treia oară când particip la revelioanele organizate de primarul Olărean. Mâncarea este excelentă, atmosfera e deosebită şi după câteva reprize de dans pot spune că în această noapte mi-am adus aminte de anii tinereţii...”, a spus Maria M., o pensionară de 60 de ani.

Cristina Micşa Mihoc, din cadrul Primăriei Municipiului Rădăuţi, a precizat că cea mai mare parte din cheltuielile de la Revelionul Pensionarilor a fost suportată de primarul Olărean, iar bătrânii au achitat doar o parte dintre acestea, în funcţie de veniturile lor: „Pentru cei cu pensii până la patru milioane de lei vechi masa a fost gratuită, cei cu pensii între patru şi şapte milioane de lei vechi au achitat trei sute de mii de lei vechi, cei cu pensii între şapte şi zece milioane de lei vechi, cinci sute de mii de lei vechi, cei cu pensii peste zece milioane, şapte sute de mii de lei vechi, iar însoţitorii câte opt sute de mii de lei vechi. Trebuie să menţionez că suma colectată de la bătrâni va acoperi doar o mică parte din cheltuieli, iar diferenţa va fi achitată, la fel ca şi până acum, de primarul Olărean”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Distracţie şi „tombola dărilor locale”, la Revelionul Pensionarilor.
 Vizualizări articol: 1372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Distracţie şi „tombola dărilor locale”, la Revelionul Pensionarilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei