Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 nov 2012 - Anul XVII, nr. 273 (5178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urbanism

Bloc ANL pentru medicii rezidenţi din municipiul Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La distanţă de un an de la inaugurarea a patru scări de bloc ANL în municipiul Rădăuţi, peste câteva zile va fi finalizat un alt bloc de locuinţe construite tot prin Agenţia Naţională a Locuinţei.

Dacă blocul dat în folosinţă anul trecut are 80 de unităţi locative, 60 de apartamente şi 20 de garsoniere, cel care va fi inaugurat până la finele lunii în curs cuprinde 24 de apartamente cu două camere şi va fi pus la dispoziţia medicilor rezidenţi de la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Directorul Direcţiei Tehnice din Primăria municipiului Rădăuţi, inginerul Igo Sigi Koffler, a declarat: „Săptămâna viitoare va fi finalizat blocul ANL pentru medici rezidenţi, din incinta Spitalului Municipal Rădăuţi, bloc cu 24 de unităţi locative. Mai exact, este vorba despre un bloc cu două scări, cu câte 12 apartamente cu două camere pe scară. Blocul este destinat medicilor rezidenţi din Rădăuţi, însă în cazul în care nu vor fi solicitări pentru toate aceste apartamente, vor fi repartizate altor solicitanţi cu studii superioare care îndeplinesc cerinţele impuse de Agenţia Naţională a Locuinţei (ANL). Lucrările au debutat în urmă cu circa doi ani şi termenul de predare dintre ANL şi firma care a construit blocul a fost respectat. Urmează ca primăria rădăuţeană, din bugetul pentru anul viitor, să prindă lucrările pentru toate branşamentele de la acest bloc, mă refer la apă-canal, energie electrică şi gaze naturale”.

 

Olărean: Sper că va fi un argument care să conteze la stabilirea definitivă a medicilor în Rădăuţi

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, crede că finalizarea acestui bloc este benefică pentru întreaga comunitate rădăuţeană şi că va fi un argument pentru stabilizarea medicilor în municipiu.

„Mă bucur că lucrările pentru blocul ANL de la spital au fost finalizate, că tinerii medici vor avea posibilitatea să locuiască chiar în vecinătatea unităţii spitaliceşti, şi sper că va fi un argument care să conteze la stabilirea definitivă a lor în Rădăuţi. Vreau să mai menţionez că potrivit  modificărilor aduse legii, locatarii din blocurile ANL au posibilitatea să-şi cumpere locuinţele după o perioadă de un an. E important ca tinerii ce dobândesc locuinţe ANL să fie persoane cu venit sigur, astfel să aibă posibilitatea de a cumpăra apartamentul, pentru că aceşti bani se vor întoarce la comunitate”, a declarat şeful executivului rădăuţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bloc ANL pentru medicii rezidenţi din municipiul Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bloc ANL pentru medicii rezidenţi din municipiul Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei