Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 nov 2012 - Anul XVII, nr. 272 (5177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Auto

Railex, 15 ani de calitate şi performanţă pe piaţa din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

SC Railex SRL Suceava, firmă care comercializează piese şi accesorii pentru autovehicule, aniversează în acest an 15 ani de activitate, reuşind performanţa de a se menţine pe piaţă, dar mai ales de a se dezvolta. Din 1997, când s-a înfiinţat, Railex şi-a extins treptat activitatea şi cifra de afaceri, ajungând în 2012 la peste 40 de angajaţi, la cele trei puncte de lucru din Suceava şi unul din Vatra Dornei.

Cu contracte importante la nivel naţional de livrare a anvelopelor, cu piese auto de import şi autohtone pentru mai toate tipurile de autovehicule, inclusiv pentru utilaje agricole sau forestiere, şi cu o activitate de service auto la standarde de înaltă calitate, Railex se prezintă în faţa clienţilor cu o gamă extrem de variată de servicii, ca atu esenţial al societăţii.

SC Railex SRL Suceava îl are ca administrator pe Ilie Lahman, iar director este Marius Cazan.

Marius Cazan a declarat: “În ultima perioadă de timp, ne concentrăm şi dezvoltăm departamentul de vânzări piese auto import şi autohtone, precum şi activitatea de service auto. Cererea pe segmentul reparaţii auto a fost din ce în ce mai mare, le fel şi la piese auto, şi asta ne-a obligat să facem mai multe angajări. Oamenii noştri beneficiază periodic de cursuri de pregătire atestate şi de o formare continuă pentru a face faţă cât mai bine mediului concurenţial”.

 

Service auto multi-marcă, cu atelier geometrie roţi cu sistem 3D

La capitolul piese auto, Railex lucrează atât cu furnizori de pe piaţa locală, cât şi cu furnizori externi, utilizând piese auto şi accesorii de cea mai bună calitate. Clienţii pot achiziţiona piese auto pentru Raba, Saviem, utilaje agricole şi forestiere, dar şi pentru utilaje speciale, JCB, Komatsu. La Railex se găsesc şi piese auto pentru autospeciale MAN, Iveco sau Mercedes. De asemenea, clienţii au la dispoziţie o gamă foarte variată de uleiuri, baterii, antigel şi alte accesorii specifice sezonului rece. Multe dintre produse sunt însoţite de oferte, cum ar fi schimbul de ulei gratuit.    

La cel mai nou punct de lucru din Suceava, cel de pe strada Traian Vuia, există şi un service multi-marcă, unde se desfăşoară activităţi de mecanică uşoară pentru orice tip de autoturism.

Pe lângă serviciile de vulcanizare auto sau ITP, Railex vine în întâmpinarea clienţilor cu un atelier de geometrie roţi cu sistem 3D, atât pentru autoturisme, cât şi pentru autocamioane şi autocare.   

„În momentul de faţă nu ne interesează în mod deosebit volumul de muncă, ci în principal calitatea lucrărilor prestate”, a ţinut să sublinieze directorul Marius Cazan. 

 

Unde sunt de găsit cei de la Railex

În municipiul Vatra Dornei, SC Railex SRL poate fi găsită într-o nouă locaţie, pe strada Calea Uniri, numărul 22, lângă Poliţia municipiului Vatra Dornei. Este vorba de un magazin de piese auto şi anvelope, pentru informaţii suplimentare clienţii având la dispoziţie numărul de telefon 0230 374 251.

În Suceava, există un magazin specializat pe piese auto autohtone, inclusiv pentru utilaje agricole sau forestiere. Punctul de lucru se află pe Calea Obcinilor, fără număr, bloc 3, parter, peste drum de OMV, numărul de telefon fiind 0230 515 155. În apropiere, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, la blocul 32, peste drum de Metro, se află şi un magazin de anvelope al Railex, pentru informaţii suplimentare clienţii având la dispoziţie numărul 0230 421 442.

În fine, cel mai nou punct de lucru, deschis în 2010, un complex auto, se află pe strada Traian Vuia, numărul 10B. Aici, clienţii au la dispoziţie un magazin de piese auto de import, un service auto multi-marcă (unde se află atelierul de geometrie roţi 3D), un magazin de anvelope şi un restaurant. Numărul de telefon de la complexul de pe strada Traian Vuia este 0330 803 333. Informaţii suplimentare pot fi găsite şi pe site-ul railex.ro.

 

În primii zece la nivel naţional

Printre clienţii cu care Railex are contracte de livrare anvelope în momentul de faţă se numără Complexul Energetic Oltenia, Serviciile Judeţene de Ambulanţă Constanţa, Braşov, Iaşi şi Suceava, Antibiotice Iaşi, Salubris SA Iaşi, Transurb SA Galaţi şi mai multe inspectorate judeţene de poliţie.

Ca dovadă a activităţii prolifice din ultimii ani, SC Railex s-a încadrat constant în primele zece locuri la nivel naţional pe codul CAEN aferent 4531 (comerţ cu ridicata de piese auto şi accesorii).

Railex are o importantă implicare şi pe plan sportiv, fiind sponsor principal al echipei de fotbal din Liga a III-a Sporting Suceava, şi are o echipă în campionatul judeţean de minifotbal, Railex Suceava, care a ocupat locul 3 la nivel naţional în 2011.

După 15 ani de activitate, managerii ţin să le mulţumească tuturor angajaţilor şi în mod special celor care activează încă de la înfiinţare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Railex, 15 ani de calitate şi performanţă pe piaţa din Suceava.
 Vizualizări articol: 3953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Railex, 15 ani de calitate şi performanţă pe piaţa din Suceava2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RECLAMA? trimis de
(20 nov 2012, 11:54:42
Ce pana mea am ajuns intr.un ziar de informare sa citim reclame?? cat a halit ziaru din afacerea asta??
2.   Al draculuii trimis de
(21 nov 2012, 07:04:07
astia s-au deschis acu vreo 5-7 ani si acu au 15..............ce mama draq
se cunoaste ca vine craciunul.....flamanzi ziaristii astia!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei