Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2012 - Anul XVII, nr. 268 (5173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 15 – 21 noiembrie

Învață să dansezi la Galleria!

Galleria Mall invită toți copiii, în fiecare weekend al lunii noiembrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Expoziție de fotografie - Pietrele Doamnei /Rarău

În perioada 14-21 noiembrie, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de fotografie Pietrele Doamnei/Rarău, fotografii semnate de Bogdan Curic și ArTiStul. Expoziția face parte dintr-un proiect inițiat de Ștefan Macedon Gheorghiță (ArTiStul), ce are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervațiilor naturale din județ.

 

Cursuri de Zumba, la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii noiembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri, de la ora 20.00.Relații la telefon 0745 996 356.

 

Joi, 15 noiembrie

Student party, la Hollywood

„Vă așteptăm la Hollywood, pentru a vă distra alături de prieteni, la petrecerea studențească. Superdistracție! Student party vă așteaptă cu superprețuri la vodcă şi tequila. Doar 3 lei un shot. Prețuri incendiare pentru studenți”, anunţă organizatorii. Rezervări 0755 571 749

 

Academic Party cu Bobby Stroe & Friends

O nouă seară de Academic Party cu Bobby Stroe, la ora 22:00, la Talcioc Cultural.
Intrarea este liberă. Accesul la Loja burgheză costă 5 lei. Organizatori:La Fierărie Talcioc Culturalși Ursus.

 

Expoziţia de pictură„Anotimp în Bucovina”

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” din municipiul Suceava se deschide, la ora 16.00, expoziţia de pictură cu genericul „Anotimp în Bucovina” a artistului plastic sucevean Anghel Vasile Siminiuc. Expoziţia va fi prezentată de criticul de artă ieşean Valentin Ciucă.

 

Student Power Night, în Padrino

În Padrino este Student Power Night. “Vino să petrecem împreună. Shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii şi reducere 15%, după ora 24. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească marca Padrino", anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 16 noiembrie

Berti Barbera şi Trupa 13, la Aquarius Club, în Câmpulung Moldovenesc

Iubitorii muzicii de calitate, live, sunt aşteptaţi la Aquarius Club, să savureze prestaţia muzicală a invitaţilor speciali, Berti Barbera şi Trupa 13, după ora 22.00.

 

Filmul „California dreamin'”

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Teatrul Fabulinos şi Media Pro prezintă, în sala de spectacole a Auditoriumului „Joseph Schmidt” (str. Universităţii nr. 13, Corpul F), la ora 17.00, în cadrul Serilor Filmului Românesc de Artă, filmul artistic „California dreamin'”.În distribuţie: Armand Assante, Andi Vasluianu, Răzvan Vasilescu, Ion Sapdaru, Maria Dinulescu, Cristian Nemescu.

 

Russian Party, la Hollywood

„Russian Party vă așteaptă să profitați de vodcă din plin şi supermuzică. Cei mai petrecăreți vor primi bilete la B.U.G Mafia. Vă aşteptăm să ne distrăm. Nu uitaţi: pe  30 noiembrie, sunteți așteptați la concertul cu B.U.G. Mafia. Biletele s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate de la restaurant Hollywood”, anunţă reprezentanţii restaurantului. Rezervări la 0755 571 749.

 

Mihai Jachet Band, La Fierărie Talcioc Cultural

La ora 21:00, La Fierărie Talcioc Cultural,onouă seară alături de muzică. Intrarea este liberă. Accesul în zona Loja Burgheză se taxează cu 5 lei.

 

Stand-up comedy, la Padrino

„Începând cu ora 22:30, te invităm la Padrino, la un spectacol de stand-up comedy cu Vio și Costel de la Cafe DeKo”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 17 noiembrie

Finlandia party, la Hollywood

„Sunteți așteptați să ne distrăm la Finlandia party. Vodca va fi prietenul nostru cel mai bun și ne va însoți pe parcursul întregii seri. Revenim la oferta noastră: dacă ai la masă patru domnişoare, primeşti din partea noastră o sticla de Finlandia”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0755 571 749.

 

Berti Barbera & Trupa 13, la Talcioc Cultural

La ora 22:00, la Talcioc Cultural, Berti Barbera & Trupa 13, un regal muzical de excepție, oferit de La Fierărie Talcioc Culturalși Alexandria Librării. Trupa 13 este una dintre cele mai cunoscute cover bands din România, având o experienţă de peste nouă ani. Cu zeci de piese în repertoriu, cei patru membrii ai formaţiei - Cristi (Americanu'), Deni, Claudiu (Kani) şi Andrei (Ja) - formează o reţetă sigură pentru o seară de muzică live adevărată. Berti Barbera este un artist total: solist vocal al grupului Voltaj ’88, în perioada 1994 – 1997, actor, prezentator TV, muzician de studio, participant ca invitat pe albumele şi în spectacolele formaţiilor Timpuri Noi, Taxi, Cargo, Proconsul, Talisman, Phoenix etc. Intrarea este 15 lei, parter, 20 de lei, Loja burgheză.

 

Corina, Puya şi trupa Vama, invitaţi să concerteze sâmbătă, la Iulius Mall

Corina, Puya şi trupa Vama sunt invitaţi să concerteze sâmbătă, la Iulius Mall, la cea de-a III-a ediţie a evenimentului „Veniţi la miezul nopţii!”. Corina va urca pe scenă la ora 21:00, urmată de Puya, al cărui recital începe la ora 23.00, iar de la miezul nopţii va încinge atmosfera trupa Vama. Magazinele dau startul celor mai mici preţuri începând cu ora 18.00, iar de la ora 20:00 sesiunile de shopping vor fi însoţite de un adevărat maraton al distracţiei.

 

Distracţie în stil Padrino

„Te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Asociația New Talents - Spectacol pentru copii și tineret va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Capra cu trei iezi". Accesul este gratuit!

 

Duminică, 18 noiembrie

Festivalul Naţional de Dans Sportiv Precompetiţional, la Galleria

La Galleria Suceava va avea loc, începând cu ora 10:00, Festivalul Naţional de Dans Sportiv Precompetiţional, organizat de Fly Dance Studio Suceava, Lia Art, MyLady Piatra Neamț, cu sprijinul Primăriei municipiului Suceava, al Consiliului Județean Suceava și al DJTS Suceava, sub patronajul Federației Române de Dans Sportiv.
Festivalul Naţional de Dans Sportiv Precompetiţional se va desfăşura la Galleria Suceava, str. Sofia Vicoveanca nr. 1. Cei mai buni dansatori vor primi diplome, medalii, cupe, vouchere, cadouri. Publicul are intrare liberă. Data limită pentru înscrieri este 18 noiembrie. Persoane de contact: Cristina Dinu, telefon 0729 850 927, Andreea Andreescu Mîrnea, telefon 0753 172 462, şi Dorin Mîrnea Andreescu, flydancesuceava@gmail.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei