Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2012 - Anul XVII, nr. 268 (5173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Excelenţă

Olimpici suceveni, premiaţi de Ecaterina Andronescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri, la sediul Guvernului au fost recompensaţi elevii care au făcut cinste ţării la olimpiadele şi concursurile şcolare internaţionale desfăşurate în anul şcolar 2011-2012, împreună cu profesorii îndrumători ai acestora. Patru elevi din judeţul Suceava au primit din partea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului premii în bani.

Constantin Popa, din clasa a XII-a de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, care a obţinut medalia de aur la Olimpiada Internaţională de Geografie, a primit 4.310 lei. Maria Adnana Leizeriuc, din clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, medaliată cu argint la Olimpiada Internaţională de Chimie, a fost recompensată cu 3.670 de lei. Alexandra Clara Căşuneanu, din clasa a XII-a de la acelaşi colegiu sucevean, locul 3 la Olimpiada Internaţională de Limbă, Comunicare şi Literatură română, a primit 2.860 de lei, iar Elena Sorina Ţugui, din clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 “Mihai Eminescu” Rădăuţi, premiată cu menţiune la Olimpiada Internaţională de Limbă, Comunicare şi Literatură română, a fost recompensată cu suma de 2.480 de lei.

Profesorii îndrumători au fost recompensaţi cu aceleaşi sume ca şi elevii lor.

Şcolile de provenienţă au primit câte un premiu echivalent cu cel al olimpicilor, cu condiţia utilizării banilor pentru dotări destinate sprijinirii calităţii procesului de învăţământ la disciplinele pentru care s-au obţinut premiile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olimpici suceveni, premiaţi de Ecaterina Andronescu.
 Vizualizări articol: 1060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Olimpici suceveni, premiaţi de Ecaterina Andronescu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pamflet trimis de
(15 nov 2012, 13:17:47
Andronescu Ecaterina a avut cinstea sa premieze elevii suceveni. Ea care a facut si face dupa parerea mea totul IMPOTRIVA PROMOVARII VALORILOR. Prin legile si masurile luate de ea si Marga au distrus invatamantul romanesc si scara de valori a societatii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei