Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2012 - Anul XVII, nr. 249 (5154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Distincţie

Steag verde primit de Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava pentru activităţile de educaţie ecologică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava a primit steagul verde pentru implicarea continuă, susţinută şi activă în activităţi de educaţie ecologică a tineretului şcolar înscrise în programul internaţional ECO – ŞCOALA.

Distincţia, adică steagul verde şi diploma de excelenţă, i-a fost acordată de către Centrul Carpato – Danubian de Geoecologie Bucureşti, condus de prof. univ dr. Cornelia Dincă, membru cu drepturi depline al Fundaţiei Mondiale de Educaţie pentru Mediul Înconjurător – FEE, într-o festivitate care a avut loc la Bucureşti sâmbătă 20 octombrie.

Aceste simboluri reliefează implicarea APM Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava şi cu Centrul Carpato – Danubian de Geoecologie, în implementarea la nivelul judeţului Suceava a programului internaţional de educaţie  ecologică în şcoli şi gradiniţe – Eco-Şcoala.

„Educaţia ecologiă a tinerei generaţii conferă garanţia unui viitor al dezvoltării durabile şi a unei atitudini prietenoase faţă de mediul înconjurător”, a declarat directorul executiv al APM Suceava, Vasile Oşean.

Judeţul Suceava este pe primul loc la nivel naţional în desfăşurarea acestor activităţi, prima eco-şcoală din România fiind Eco-şcoala „Ion Creangă” Suceava ( de la 1.03.2002) ; IŞJ Suceava fiind primul (şi singurul ) inspectorat şcolar judeţean  căruia i s-a acordat steagul verde, în acelaşi timp  ocupând locul I pe ţară la numărul  de steaguri verzi  deţinute  (50 de eco-grădiniţe şi eco-şcoli

plus două pentru IŞJ Suceava, respectiv APM Suceava).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steag verde primit de Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava pentru activităţile de educaţie ecologică.
 Vizualizări articol: 951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Steag verde primit de Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava pentru activităţile de educaţie ecologică1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(24 oct 2012, 12:07:38
Asta e un început bun, sa speram ca se va trece si la fapte mai concrete, degeaba facem un parculet in mijlocul orașului când sunt taiati si vanduti atâtea sute de metri cubi de lemn zilnic, atâtea tari nu își taie pădurile lor , pe când noi ne batem joc si exportam peste tot si pe nimic, imi aduc aminte ce păduri frumoase erau prin tot județul, când treci acum pe același drum te strânge in spate.
2.   RECOMANDARE trimis de
(24 oct 2012, 13:42:18
TOV I COCRIS SA INFIGA ACEST STEAG IN CARIERA DADU-CARLIBABA CA O RECUNOASTERE A OPERATIUNII ,,PESTICIDA SI OMIDA 2002-2006'',CARE S-A INCHEIAT CU BINE PTR TALHARIMEA PROLETARA CE A PUS BOTU'.DEOCAMDATA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei