Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2012 - Anul XVII, nr. 249 (5154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

Nechifor le transmite firmelor sucevene că au liber la licitaţiile organizate de CJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean pot participa toate firmele sucevene. Este mesajul transmis ieri de şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, către mediul de afaceri sucevean. Nechifor a declarat că a fost nevoit să dea acest mesaj după ce a constatat că pentru a participa la licitaţii firmele vin la Consiliul Judeţean să ceară voie. “Nu am simţit, din păcate, din partea firmelor sucevene din diverse domenii de activitate curajul sau intenţia de a veni lângă noi. Am avut foarte multe abordări cu firme private care mai degrabă veneau să ceară voie să participe la licitaţii. La început nu am înţeles, dar după aceea, adâncind puţin subiectul, am înţeles care este situaţia. În trecut, practic, anumite firme nu aveau voie să participe la licitaţii. Aste este realitatea tristă, dar din nou spun public e liber pentru toţi să participe la licitaţii. Sigur că mi-aş dori ca un număr cât mai mare de licitaţii să fie câştigate de firme sucevene. Nu întotdeauna se întâmplă acest lucru, dar participarea pot să o garantez pentru toate firmele interesate atât la proiectele mari, cât şi la cele mai mici”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Cătălin Nechifor a arătat că rolul mediului privat va fi extrem de important în viitor, mai ales în atragerea fondurilor europene. El a spus că va demara discuţii cu asociaţiile patronale, cu cei de la Camera de Comerţ şi Industrie pentru a pregăti împreună proiectele care vor fi finanţate cu fonduri europene în perioada 2014-2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor le transmite firmelor sucevene că au liber la licitaţiile organizate de CJ.
 Vizualizări articol: 1239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nechifor le transmite firmelor sucevene că au liber la licitaţiile organizate de CJ5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Schimbare de mentalitate trimis de
(24 oct 2012, 12:53:35
Se simte schimbarea de mentalitate pe care o impune guvernul Ponta.E vorba de transparenta si buna credinta.Privatizarea Oltchim a fost transparenta spre deosebire de privatizarea Cuprumin unde Guvernul PDL a incercat pe sestache sa vanda cuprul tarii la doi canadieni cu buzunarele goale.Majoritatea licitatiilor facute in epoca Flutur au fost cu cantec.De aceea acum CJ Suceava trebuie sa inapoieze 2,58 de milioane de lei din proiectele finanţate cu fonduri europene. Este vorba de contracte încheiate în perioada 2008-2011. Datorita acestor nereguli in derularea fondurilor europene In guvernarea PDL,Comisia Europeană BLOCHEAZĂ două programe de 7 MLD EURO.
1.1  RE: Schimbare de mentalitate trimis de
(24 oct 2012, 16:43:38
Raducule, shimba textul tata, ca pe asta l-am invatat pe de rost, asa cum l-ai invatat si tu de la Nechifor si Baisanu. Pana si ABCDAR le mai schimba.
2.   Sunt noutati trimis de
(24 oct 2012, 16:50:27
"Datorita acestor nereguli in derularea fondurilor europene In guvernarea PDL,Comisia Europeană BLOCHEAZĂ două programe de 7 MLD EURO".Aceasta minunata fraza e noutate absoluta.
3.   Mie sa-mi fie jena??????????????? trimis de
(24 oct 2012, 16:52:54
Sa le fie rusine si jena celor care au sifonat banul public si din cauza carora tara noastra pierde 7 miliarde euro fonduri europene.
4.   Fonduri europene trimis de
(24 oct 2012, 17:32:49
Ca nu vom mai primi nici un euro din fonduri europene, cel putin pâna la sfârsitul acestui an, era deja o certitudine. Aflam, mai nou, ca vom fi obligati de Comisia Europeana chiar sa dam înapoi o buna parte din banii primiti din 2007 pâna-n prezent.Problema accesarii fondurilor europene nerambursabile ia o turnura tragi-comica, exact ca în celebrele bancuri gen ”Stire de la Radio Erevan” Ivan a primit o limuzina Volga. Dar, în urma investigatiilor, s-a constatat ca nu era vorba de o limuzina, ci de o bicicleta. Si, ca nu I s-a dat, ci… i s-a luat. Dupa ce ca gradul de accesare a acestor fonduri alocate României pentru perioada 2007-2013 este extrem de redus, si anume, potrivit ultimelor date oficiale, de sub 10 la suta, pentru cinci din cele sapte programe operationale, platile au fost suspendate ”pâna la o data nedeterminata”.
5.   :) trimis de
(24 oct 2012, 20:41:04
USL USLLLLLLLL IMBECILIIIIIIII DE LA USLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!! Huo, ăștia de la ARD măcar au bunul simț și nu se apucă să ragă cum ați făcuto voi în fața prefecturiihappy
6.   333 trimis de
(25 oct 2012, 07:28:58
cine sa gestioneze fondurile europene ?un plagiator si adormit.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei