Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 oct 2012 - Anul XVII, nr. 241 (5146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Noi victime

Bătrâni prădaţi de aproape 8.000 de lei de vânzătoare ambulante de lenjerie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi soţi vârstnici din comuna Bosanci au fost prădaţi de toate economiile din casă, aproape 8.000 de lei, de două vânzătoare ambulante de lenjerie. Furtul s-a petrecut joi, în jurul orei 11.30.

Conform anchetei poliţiei, Vasile P., în vârstă de 79 de ani, din comuna Bosanci, se afla în curtea locuinţei sale şi a fost strigat la poartă de două femei care ofereau spre vânzare feţe de masă, pături şi lenjerii. Bătrânul le-a chemat pe cele două femei în locuinţă şi a cumpărat de la acestea mai multe produse, la un preţ total de 180 de lei. Pentru a achita valoarea mărfii, bărbatul a luat suma din locul în care îşi ţinea economiile. Comerciantele ambulante au văzut unde sunt banii, au părăsit locuinţa şi au aşteptat apoi un moment prielnic pentru a acţiona. La un moment dat, bătrânul şi soţia sa au mers împreună la o locuinţă din apropiere, la gospodăria fiului lor, pentru a adăpa animalele. A fost momentul în care cele două femei au intrat în casa bătrânilor, pe uşa lăsată deschisă, furând 6.830 de lei şi 250 de euro.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat, fără a avea deocamdată prea multe detalii despre femeile care au comis furtul. Faptele de acest gen au devenit deja un mod de operare des întâlnit în judeţ, în ciuda apelurilor făcute de poliţişti şi a numeroaselor exemple prezentate în presă. Comercianţii ambulanţi abordează persoane vârstnice şi preferabil singure din mediul rural, scopul principal fiind de a observa unde ţin banii victimele. Apoi, pun în aplicare planuri bine puse la punct de a duce în eroare victimele şi a le lua sumele de bani pe care le au în casă.

Pentru a nu cădea victime unor astfel de înşelăciuni, oamenii sunt sfătuiţi de poliţie să nu primească în curte şi cu atât mai puţin în locuinţe străini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrâni prădaţi de aproape 8.000 de lei de vânzătoare ambulante de lenjerie.
 Vizualizări articol: 1218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bătrâni prădaţi de aproape 8.000 de lei de vânzătoare ambulante de lenjerie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei