Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2012 - Anul XVII, nr. 238 (5143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Forumul IMM Suceava 2012 – „IMM - Prezent şi viitor"

Federaţia Patronală a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava organizează cel mai important eveniment al sectorului IMM sucevean – Forumul IMM Suceava 2012 cu tema „IMM - prezent şi viitor”.

Aflat la cea de a XVII-a ediţie, evenimentul va avea loc la Complexul Zamca din Suceava şi se va bucura de prezenţa a peste 300 de firme IMM din judeţul Suceava, a unor reprezentanţi din Guvernul României, din conducerea Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR),  autorităţi publice locale, instituţii publice locale şi centrale, instituţii bancare, organizaţii şi organisme de la nivel local, naţional şi internaţional, colaboratori şi parteneri ai  Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava, mass-media locală.

Forumul IMM Suceava 2012 va evidenţia performanţele în afaceri ale IMM-urilor din judeţul Suceava în anul 2011 şi, în egală măsură, performanţele economice ale tinerilor întreprinzători suceveni - viitorul economiei judeţului Suceava şi al României. Pentru aceştia, a fost constituit Patronatul Tinerilor Întreprinzători Judeţul Suceava, patronat a cărui lansare oficială va avea loc în cadrul Forumului.

Forumul IMM Suceava 2012 este un eveniment  organizat în onoarea  celor mai de succes firme din judeţul Suceava şi a întreprinzătorilor care au  dovedit  spirit de iniţiativă până în prezent şi care vor continua  să contribuie la dezvoltarea sectorului privat al judeţului Suceava.

Biroul de presă al Federaţiei Patronale a IMM-urilor din judeţul Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Forumul IMM Suceava 2012 – „IMM - Prezent şi viitor".
 Vizualizări articol: 1103 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Forumul IMM Suceava 2012 – „IMM - Prezent şi viitor"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei