Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 sep 2012 - Anul XVII, nr. 223 (5128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turism

Proiect pentru un Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Local Rădăuţi va dezbate în şedinţa ordinară de la mijlocul săptămânii în curs aprobarea sau nu a proiectului „Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică în municipiul Rădăuţi” şi  a cheltuielilor legate de acesta, proiect care vizează participarea localităţii la Programului Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 „Dezvoltare durabilă şi promovarea turismului”, domeniul major de intervenţie 5.3 „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică”, Operaţiunea „Crearea Centrelor Naţionale de Informare şi Promovare Turistică şi dotarea acestora”.

 

Finanţare nerambursabilă pentru un proiect de aproape 630.000 lei

Iniţiatorul proiectului, primarul Aurel Olărean, arată în expunerea de motive ataşată proiectului că municipiul Rădăuţi este solicitant eligibil şi proiectul poate beneficia de finanţare nerambursabilă cu o valoare totală maximă de 630.000 lei, la care contribuţia proprie va fi de minim doi la sută din valoarea cheltuielilor eligibile. Şeful executivului rădăuţean mai arată că pentru realizarea şi dotarea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică în Rădăuţi se pot finanţa o serie de activităţi, printre care crearea şi dezvoltarea de web site-uri pentru promovarea produselor turistice promovate la nivel naţional.

Conform bugetului proiectului, valoarea totală a acestuia este de 628.222,88 lei, iar contribuţia proprie a municipiului Rădăuţi va fi de două procente din valoarea cheltuielilor eligibile, 7.424,20 lei, cheltuieli neeligibile, în valoare de 136.310,76 lei, şi TVA, adică 120.702,16 lei.

Durata de implementare a activităţilor proiectului estimată este de 18 luni nu va depăşi data de 31 iulie 2015. În cazul în care proiectul va fi primi aviz favorabil de la deliberativul local, primarul Aurel Olărean, serviciile contabilitate, buget-finanţe şi administraţie publică locală din cadrul executivului rădăuţean vor duce la îndeplinire prevederile hotărârii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiect pentru un Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiect pentru un Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică la Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei