Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 sep 2012 - Anul XVII, nr. 219 (5124)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rău-platnic

Fostul preşedinte al PNG Suceava, dator vândut la întreţinere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ilie Trifan Bosancu, fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNG Suceava, a fost inclus în lista rău-platnicilor de către reprezentanţii Asociaţiei de proprietari 44. Şi asta din cauza faptului că firma pe care Bosancu o administrează, SC BOSIDO SRL Suceava, a acumulat datorii semnificative la plata utilităţilor. La blocul 62 de pe Calea Unirii din cartierul Burdujeni, în incinta căruia societatea funcţionează în acest moment, datoriile au ajuns la 2.183 de lei, în timp ce la blocul 64, de pe aceeaşi stradă Calea Unirii, unde SC BOSIDO SRL şi-a derulat activitatea în trecut, debitul a atins suma de 2.871 de lei. La aceste sume trebuie adăugate şi penalităţile de întârziere, ceea ce duce totalul datoriilor la peste 7.000 de lei.

„Domnul Ilie Bosancu stă în chirie în aceste spaţii, dar nu înseamnă că nu trebuie să-şi achite datoriile. În urmă cu câţiva ani am solicitat debranşarea sa de la reţeaua centralizată de încălzire, exact pentru acelaşi motiv: neplata datoriilor acumulate. Mai nou, în această primăvară, am cerut la ACET debranşarea sa şi de la reţeaua de apă potabilă. Încă nu am primit un răspuns, motiv pentru care ieri am revenit cu o adresă către ACET Suceava”, a explicat Cristi Reuţ, vicepreşedintele Asociaţiei de proprietari 44 din Burdujeni.

În paralel, s-au demarat şi alte acţiuni împotriva lui Ilie Trifan Bosancu. Pentru recuperarea datoriilor acumulate, reprezentanţii Asociaţiei de proprietari 44 l-au acţionat în judecată, procesul fiind în curs de derulare.

Acestea nu sunt singurele datorii pe care Ilie Trifan Bosancu le are. Potrivit unei decizii a Curţii de Apel Suceava de luni, 17 septembrie, fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNG Suceava a fost obligat la plata către bugetul de stat a 205.386 de lei, bani reprezentând impozitul pe profit şi majorările de întârziere pentru impozitul pe profit. Neregulile au fost descoperite cu ocazia unui control al inspectorilor Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava la SC BIROPA SRL Suceava, firmă administrată de Ilie Trifan Bosancu, şi unde din gestiune lipseau mărfuri în valoare de 1.071.000 de lei. În acelaşi dosar, omul de afaceri sucevean a fost condamnat şi la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul preşedinte al PNG Suceava, dator vândut la întreţinere.
 Vizualizări articol: 1760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Fostul preşedinte al PNG Suceava, dator vândut la întreţinere3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei